Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 04:26   #20
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Son 4 resmi maçımızı üst üste kaybettik. Her takımın muhakkak geçirdiği kötü bir dönem olacaktır. Bursa'nın da Fenerin de trabzon'un da olacaktır muhakkak. 4 maç üst üste yenilmek eleştirileri hemen gündeme getirtir. Ki bunun olmaması, eleştirilerin olmaması anormal bir durumdur.

Q7 olmadan Guti olmadan bu takım bir anadolu takımı gibi oynar deniyor. Ki doğrudur. Ancak şu hiç göz önüne alınmıyor. Q7, Guti, Aurellio, F.Tekke bu sezonki transferlerimiz. Eğer bunların hiçbirini oynatamıyorsak bu sezonki Beşiktaş'ın geçen sezonki Beşiktaş'tan ne farkı kalır?

Adam Kayseri maçında eldeki malzemeyle birşeyler yapamaya çalışıyor. Nihatı oynatsan niye Nihatı oynattın, Holoskoyu koysan niye Holoskoyla oynattın denilecek. Tabata'yı oynatsan, Nobreyi oynatsan farklı bir eleştiri gelecek. Onur Bayramoğlu ile başlaması çok saçma değil. Guti yeni sakatlıktan çıktı. En fazla oynayabileceği sürede yapabildiğini yapacaktır Guti. Tekrar sakatlanma riski alınmaması uzun vadede doğru bir karardır.Maç eksiği olan F.Tekkeye söyleyecek sözüm yok şimdilik.

ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz takım kadromuz bu. Sezon başında kadroda bulunan oyuncular. Bu takım her kulvarda şampiyon olur denilen takımın oyuncuları.Farklı bir isim varda ben mi göremiyorum? Ama anlamadığım birşey de var. Ben dahil birçok kişi sistemin oturması zamana ihtiyaç olduğunu söylüyor. Ancak şu ana kadar hazırlık maçları dahil toplam 21 maç oynadık. Sizce bu bir sistemi oturtmak için yeterli bir zaman değil mi? Bunun paralelinde teknik direktör değiştirmenin bu saatten sonra takıma hiçbir katkısı olmayacağını düşündüğümden dolayı ve uzun vadede planlanan oyuncu transferi ve futbol anlayışından dolayı Schuster'e destek veriyorum

Ayrıca eklemek de istediğim birşey de var. Kaleye Cenk geçmedi diye eleştirenler var. Bence son maçta yediğimiz 1 golden dolayı Rüştü'yü değil atak futbolu benimseyen Beşiktaş'ın 90 dakikada kaleyi bulan sadece 1 şutunu eleştirmek daha doğrudur.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla