Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2006, 02:55   #4
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Vedat OKYAR

Click the image to open in full size. İki ayrı Beşiktaş


DÜN akşamki oyunda, iki ayrı devrede iki ayrı Beşiktaş seyrettim.

Ben Beşiktaş’ın kötü oynadığı maçlarda bile iyi yapılan şeyleri öne çıkarıp, kötüleri arkaya bırakırım. Dün akşamki oyunda ilk yarıda kötü bir şeyler aradım, bulamadım. Çok iyi oynayan bir Beşiktaş. Oynadığını rakibine kabul ettiren bir Beşiktaş, 2 gol bulup, çok da pozisyona giren bir takım. İkinci yarı nasıl bu kadar değişir, aklım sırrım ermedi.

Rahatlamışsın, daha iyi top oynama imkanın var. Lüzumsuz bir stres, eski hastalık, bol bol top kaybı ve oyunu sıkıntıya sokuyorsun. Her maç, ders alınacak maçtır. İnşallah Tigana da futbolcular da dünkü maçtan ders çıkarmıştır. İlk yarıda oynanan futbolu çok beğendim. Beşiktaş böyle oynamalı. Ama ikinci yarıdaki Beşiktaş, hep sıkıntıya düştü. Bu takımın daha iyi oynamasını Tigana istiyorsa, iki ustayı da aynı kadroda kullanmak mecburiyetinde. Çünkü, bu takım iyi oynamaya müsait bir takım. Daha da iyi oynar.

Burak çok iyi

Tüm futbolcuları bir tarafa ayırıp, Nobre’yi başka bir yere koymak istiyorum. Nobre’nin ne oynadığına bakmamak lazım. Rakibe ne oynatmadığına bakmak lazım. Burak, çok iyi futbolcu. Hem Beşiktaş’ın hem Türk futbolunun önemli bir futbolcusu olacak. Bu çocuk her türlü futbolcu. İki ayağıyla oynuyor, iyi şut atıyor, süratli. Bir futbolcuda olması lazım her şey var. Futbol topu için yaşarsa, çok büyük oyuncu olacak.

Koray, sakatlanıp çıktıktan sonra ilk yarı içinde denge bozulmadı ama ikinci yarıda bozuldu. Ankaragücü fizikli bir takım. Futbolun müsade ettiği faullerin dışında sert oynuyorlar. Karaman bu takımı toparlar. Ceyhun, diye bir oyuncuları var, zaten ben çok beğenirim. Dün akşam da ikinci yarıda sazı eline aldı, Beşiktaş’ı silkeledi.

Maçın hakemi, belki neticesine tesir edecek bir düdük çalmadı ama gösterdiği sarı kartlar, çok kolay, basit. Sarı kart, kredi kartı değil ki ceza kartı. Kaldı ki, esas kart çıkarılacakları da es geçti. Beşiktaş’ın hafta arası Avrupa Kupası maçı var. Dünün ilk yarısı gibi rakibe oynadığı topu kabul ettirirse, hiç sıkıntıya düşmez. Bunlar lig maçı, karşılığı da 3 puan. 3 puanı aldılar. Bir yerde işleri gördüler, tebrikler.
__________________




Markus Münch Ofline   Alıntı ile Cevapla