Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2006, 03:38   #10
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Beşiktaş acı veriyor


Diyeceksiniz ki bu nasıl başlık, kazandı ya! Evet kazandı ama kazanırken ne zevk ne de keyif verdi. Özellikle Beşiktaş'ın ikinci yarıda oynadığı futbolu üçüncü ligdeki bir takım böylesine kötü oynamayı beceremez. Bu takım isabetli pas atma özürlü kardeşim. Tereddütlerim vardı ama dün buna iyice karar verdim. Başta Kleberson ve Delgado olmak üzere ayırım yapmadan söylüyorum bir takımın futbolcuları böylesine pas hatası yapmaz. Böylesine pas hatası yapan takımdan da iyi futbol beklemek lüks olur.

Sen yanındaki arkadaşına 2 metreden pas veremiyorsan büyük takımın futbolcusu olamazsın. Kleberson haftalardır kötü oynuyor. Bir teknik direktör öz oğlu olsa böyle bir futbolcuyu ilk on birde değil kulübede bile düşünür.

Beşiktaş'ta orta saha evlere şenlik. Burak golü attı sonra da yok oldu. Kleberson pas atma özürlü, Mehmet Sedef ilk on birde nasıl oynadığına kendisi de inanamıyor. Dün Beşiktaş takımının en iyisi daha dün Fenerbahçe'den gelmiş gibi değil sanki rahmetli Hakkı Yeten'le beraber oynamış gibi olan Nobre'ydi. Adam 4 Ankaragücülü defans oyuncusuyla gırtlak gırtlağa boğuştu. Nerdeyse kendisi ortalayıp kendisi kafa vurdu. Vallahi de Billahi de adama acıdım, helal olsun sana Nobre.

Diyeceksiniz ki penaltıyı kaçırdı. Kaçırsın kardeşim dünyanın en iyi futbolcusu da penaltı kaçırıyor. Burak'a şaşırıyorum; attığı çok güzel bir golle maça başlıyorsun moralin, hırsın ve isteğin yerinde olmalı tam tersini yapıyorsun. Ayrıca ayağında gereksiz top tutmalar ve çalım atmalarla hem kendini yoruyorsun hem de rakibin yerleşmesini sağlıyorsun. Yeteneklisin ama yeteneklerini gerektiği kadar iyi kullanamıyorsun. Aman Burak dikkat et! Olmadan düşme, gözünü seveyim.

Ankaragücü'ne gelince özellikle ikinci yarıdaki istekli ve hırslı oyunlarını çok beğendim. Aklıma hemen şu soru geldi; Kardeşim ilk 45 dakika neredeydiniz? Bu arada kaptan Ceyhun'u da tebrik ederim hem takımın iyi yönetti hem de inanılmaz koştu ve takımını ateşledi. Ankaragücü forveti ikinci yarıda biraz becerikli olsaydı daha fazla gol atabilirdi. Tigana'yı da anlamakta güçlük çekiyorum. Hem Ricardinho hem de Delgado ilk on birde oynar. Yok inat ettim ben sadece birini oynatacağım diyorsa, bana göre Delgado değil Ricardinho oynar.
__________________




Markus Münch Ofline   Alıntı ile Cevapla