Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-09-2006, 04:27   #1
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tigana'ya fırça

Tigana'ya fırça
Beşiktaş Yönetimi, Lig Tv'de Delgado ve Ricardihno transferiyle ilgili ilginç açıklamalar yapan Tigana'yı sert bir şekilde uyardı.

Click the image to open in full size.
Teknik direktör Tigana'nın Ankaragücü maçı sonrası Lig Tv'de Erman Toroğlu'na, "Delgado'nun yanısıra Ricardinho'nun transferine ben de şaşırdım" açıklaması Yönetim Kurulu'nu kızdırdı. Başkan Demirören'in Fransız teknik direktörle bir görüşme yaptığı ve Tigana'yı sert bir dille uyardığı öğrenildi. Tigana,bu gelişme üzerine kulübün resmi sitesine açıklama yaparak yanlış analaşıldığını belirtti.

İşte Yönetim'i kızdıran diyalog

Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-1 yendiği karşılaşmadan sonra Lig TV muhabiri Ömer Güvenç, İnönü Stadı'nda Jean Tigana'yla röportaj yapmaya başladı.
Stüdyodan canlı yayına katılan Erman Toroğlu, Fransız hocayı, sorduğu soruyla bir hayli terletti.
Ricardinho ve Delgado'yu aynı anda oynatmadığı için eleştirilen Tigana'ya Erman Toroğlu, 'Madem bir tanesi oynayacak, Ricardinho ve Delgado neden alındı? O zaman biri transfer edilseydi. İkisi birden niye alındı? Birini Tigana, birini yönetim mi istedi?' diye sordu.
Bunun üzerine Tigana önce güldü, ardından şu cevabı verdi: 'Güzel bir soru; tebrik ederim. Ama bu sorunun cevabı yok.' Tigana'nın bu cevabı, 'hatalı transfer eleştirilerini kabullendi' şeklinde yorumlandı.
Ankaragücü maçını da değerlendiren teknik adam, iki farklı Beşiktaş izlediklerini belirterek, "İlk yarıda iyi organize olmuş etkili bir ekiptik ama ikinci yarıda birçok soru işareti oldu" dedi.
Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarıda orta alanda kötü organize olduklarını ifade ederek, "Özellikle ortanın altında top kapma oranı yakaladık. Üzgünüm bir penaltı daha kaçırdık. Her idman sonrası çalışmalarımız oluyor ama bu konuda bir güvensizlik var. Ancak çalışarak bunun çaresini üreteceğiz" diye konuştu.

:: Kartalhaber.com ::
__________________




Markus Münch Ofline