![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Tigana'ya fırça Beşiktaş Yönetimi, Lig Tv'de Delgado ve Ricardihno transferiyle ilgili ilginç açıklamalar yapan Tigana'yı sert bir şekilde uyardı. ![]() Teknik direktör Tigana'nın Ankaragücü maçı sonrası Lig Tv'de Erman Toroğlu'na, "Delgado'nun yanısıra Ricardinho'nun transferine ben de şaşırdım" açıklaması Yönetim Kurulu'nu kızdırdı. Başkan Demirören'in Fransız teknik direktörle bir görüşme yaptığı ve Tigana'yı sert bir dille uyardığı öğrenildi. Tigana,bu gelişme üzerine kulübün resmi sitesine açıklama yaparak yanlış analaşıldığını belirtti. İşte Yönetim'i kızdıran diyalog Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-1 yendiği karşılaşmadan sonra Lig TV muhabiri Ömer Güvenç, İnönü Stadı'nda Jean Tigana'yla röportaj yapmaya başladı. Stüdyodan canlı yayına katılan Erman Toroğlu, Fransız hocayı, sorduğu soruyla bir hayli terletti. Ricardinho ve Delgado'yu aynı anda oynatmadığı için eleştirilen Tigana'ya Erman Toroğlu, 'Madem bir tanesi oynayacak, Ricardinho ve Delgado neden alındı? O zaman biri transfer edilseydi. İkisi birden niye alındı? Birini Tigana, birini yönetim mi istedi?' diye sordu. Bunun üzerine Tigana önce güldü, ardından şu cevabı verdi: 'Güzel bir soru; tebrik ederim. Ama bu sorunun cevabı yok.' Tigana'nın bu cevabı, 'hatalı transfer eleştirilerini kabullendi' şeklinde yorumlandı. Ankaragücü maçını da değerlendiren teknik adam, iki farklı Beşiktaş izlediklerini belirterek, "İlk yarıda iyi organize olmuş etkili bir ekiptik ama ikinci yarıda birçok soru işareti oldu" dedi. Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarıda orta alanda kötü organize olduklarını ifade ederek, "Özellikle ortanın altında top kapma oranı yakaladık. Üzgünüm bir penaltı daha kaçırdık. Her idman sonrası çalışmalarımız oluyor ama bu konuda bir güvensizlik var. Ancak çalışarak bunun çaresini üreteceğiz" diye konuştu. :: Kartalhaber.com ::
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bu penaltı konusu çok uzadı şunu doğru dürüst biri kullansın mesela gökhan zan yada ibrahim toraman gökhan güleç bu adamlar üzerinde baskı kurmanız zor oyun nereye giderse gitsin soğuk kanlılar bu adamlar kullanmalı penaltıyı
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence yönetim tigananın işine fazla karışmadan uygun bir dille onu uyarmalı..zaten hemen sonrada tigana açıklama yapmış zaten..tüm beşiktaşlıların tribünden görüp tigananın göremediği yanlışları birilerinin söylemesi yani birisinin "kötü polisi" oynaması şart..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sana katılıyorum.. muhalefetsiz başarı olmaz biz burdan sesimizi duyaramıyoruz yakından biri olması gerekiyor
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yok artık birader soğuk kanlı diye penaltıcımız Zan olacaksa yazık halimize...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |