![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
bence beşiktaş hem 2 derbi kaybettiği için moralsizken hemde korayın kolunun cıkması gibi bakinin burnunun kırılması gibi şanssızlık yaşamışken 3 puan alması çok önemliydi...ilk yarıda fena oynamadık 2.yarıda ise her zamanki beşiktaşı izledik ama ilk yarı iyi oynayan bir takım 2. yarıda oynar tigana yavaş yavaş delgado rico ikilisini oynatmaya başladı sistemi kurmaya çalısıyor bence düzeltecek kara kartalımızı inanıyorum beşiktaş bu yıl ŞAMPİYON OLACAK ve tigana hedeflere ulaştıracak...sadece beşiktaşımızın zamana ihtiyacı var o da eskisi gibi değil 2_3 haftaya bomba oluruz lig daha kopmadı.takım cok genc biraz birbirlerine alışması koşularını bilmesi lazım bunu da yapacaklardır ve sonunda güzel bir beşiktaş ortaya çıkacaktır beşiktaş taraftarı yine büyüklüğünü gösterdi ve tiganadan desteğini esirgemedi inşallah ta esirgemez ...
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben sana katılımıyorum dün röportajlarında ole demıyo ama çok top kaybettık falan gıbılerınden bence devam edecek 4-4-2 ye gene yedek klubesınde olacak delgado yadda rico
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | ilk yarıdan çok memnunum takımın sadece klebersonun olduğu yere basan top çalan iyi top kullanan bir adama ihtiyacı var.bence sorun burdan kaynaklanıyo ceyhun klebersonun yanından yürü yürüye geçti hep defansla karşı karşıya kaldı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | 3 puan aldık..amac buydu ve oldu...oyun inş. giderek daha ii bi hal alıcak...sakat futbolcularımıza geçmiş olsun
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | zaten son iki haftaki yenilgilerden sonra 3 puan almak önemliydi. bu bizim derin bi nefes almamızı sagladı. dikkat ettiyseniz 2-0 ı çok erken yakalayınca tigana oyunu rölantiye alıp cska maçının bir nevi provasını yaptı. oyunu dikkatlice izleyen arkadaşlar 2. yarı neden geri çekildiğini anlıcaktır. yoksa bu ankaragücü en az 5 lik olurdu.. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |