Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-09-2006, 02:39   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal'ı Ricardinho uçuracak

Beşiktaş'ın hocası Tigana, Delgado'nun yokluğunda Ricardinho'dan CSKA Sofya maçında takımı bir maestro gibi yönetmesini istedi.


***

İnanıyorum

Ricardinho'ya liderlik görevi veren hoca siyah-beyazlılara "Bu maç bizim için çok önemli. Sizlere güveniyorum" dedi.

Beşiktaş'ta defans oyuncularının geçirdiği sakatlıklar nedeniyle zorda kalan teknik direktör Tigana, dünkü antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı. CSKA maçıyla ilgili uyarılar yapan Fransız hoca, "2-0 yeterli bir sonuç değil. Rakibimiz sahasında çok gol atan bir ekip. Ona göre oynayın. Size inanıyorum, Click the image to open in full size.güveniyorum" diye konuştu.

Gereksiz çıkışlar!
Zor bir maç olacağını söyleyen Tigana, "İlk 30 dakika rakip kendi seyircisi önünde yüklenecektir. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Gereksiz çıkışlar ve kademeyi boş bırakacak oyun anlayışından da uzak durmalıyız. Onlara yararlanabilecekleri boşluk açmamalıyız" ifadesini kullandı.

Liderimiz olacaksın
Delgado'nun
oynama ihtimalinin az olması nedeniyle Tigana'nın Ricardinho ile de özel görüştüğü öğrenildi. Tigana'nın Brezilyalı yıldıza oyunun liderliği ve futbolcuların disipliniyle ilgili konuştuğu ve "Sana güveniyorum. Bu maç çok önemli" dediği öğrenildi.
Fatih DOĞAN
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline