![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Beşiktaş'ın hocası Tigana, Delgado'nun yokluğunda Ricardinho'dan CSKA Sofya maçında takımı bir maestro gibi yönetmesini istedi. *** İnanıyorum Ricardinho'ya liderlik görevi veren hoca siyah-beyazlılara "Bu maç bizim için çok önemli. Sizlere güveniyorum" dedi. Beşiktaş'ta defans oyuncularının geçirdiği sakatlıklar nedeniyle zorda kalan teknik direktör Tigana, dünkü antrenman öncesi futbolcularıyla toplantı yaptı. CSKA maçıyla ilgili uyarılar yapan Fransız hoca, "2-0 yeterli bir sonuç değil. Rakibimiz sahasında çok gol atan bir ekip. Ona göre oynayın. Size inanıyorum, Gereksiz çıkışlar! Zor bir maç olacağını söyleyen Tigana, "İlk 30 dakika rakip kendi seyircisi önünde yüklenecektir. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. Gereksiz çıkışlar ve kademeyi boş bırakacak oyun anlayışından da uzak durmalıyız. Onlara yararlanabilecekleri boşluk açmamalıyız" ifadesini kullandı. Liderimiz olacaksın Delgado'nun oynama ihtimalinin az olması nedeniyle Tigana'nın Ricardinho ile de özel görüştüğü öğrenildi. Tigana'nın Brezilyalı yıldıza oyunun liderliği ve futbolcuların disipliniyle ilgili konuştuğu ve "Sana güveniyorum. Bu maç çok önemli" dediği öğrenildi. Fatih DOĞAN | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Rico 2 asist 1de gol atar frikikten ![]() Bu maç delgadoyu aratmayacaktır ricardinho.Ricardinho kaliteli bir oyuncu saldıran bir ekibe karşı oynayacağız zor olacak ama kontraları iyi organize edersek sonuca gideriz...
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | rico oynuyoda yanında boşa çıkan adam yok burak ankara maçında başladığı gibi başlarsa rico çok iyi toplar atar. adam milleti şuraya kaç buraya git diye uyarıyo topu atan olduğu yerde kalıyo duvar pasına giren kimse yok. duvarpasını deniyen 2 adam gördüm ibrahim akın ve gökhan g.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kontra ataklarda saçma sapan pas hataları yapmayıp dikkatli olursak farklı kazanabiliriz, çünkü cska sofia her iki yönü iyi oynayamıyor, ya defans ya da hücum yapabiliyor... | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya 2-0 lık avantajın var ıyı bır skor deyıl dıyosun nasıl bır iş anlamadım ben bu tıganayı sen denizliyi calıstırmıyosunkı ya da antepı sen BJK yı çalıstırıyorsun tıgana sana guvenıyoruz artık bu sıkıntılara son ver. gerçi tıganada da buyuk bir baskı oluştu o yüzden tigana bu maçla iyi futbol ve iyi goller bekliyoruz ricardinho yu konuşmaya bile gerek yok o harika bir oyuncu liderlikte yapar kaptanlıkta
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |