Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2006, 19:35   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Besiktas'ta Gidecekler Belli Oldu!

Tur da yetmedi
BEŞİKTAŞ'TA GİDECEKLER belli oldu !
Click the image to open in full size.
Beşiktaş zor da olsa CSKA Sofya engelini aşarken, takım içerisindeki bir takım problemler bu başarının ardına saklanamadı ve devre arasında gidecek isimler belli oldu.

Click the image to open in full size.

Bunların başında da kaleci Vedran Runje geldi. Bulgar ekibi karşısında ilk goldeki acemiliği, Hırvat file bekçisi için bardağı taşıran son damla oldu. Runje'nin siyah - beyazlı ekibe bir türlü uyum sağlayamaması, devre arası yolcuları arasında ilk sırada görünmesine yol açıyor.

Yaptığı hatalara tahammül edemeyen yönetim de kaleci arayışını hızlandırdı. Siyah - beyazlılar, Almanya'da flört ettiği Stuttgart kalecisi Hildebrand'ın dışında Fransa'da oynayan bir file bekçisi ile de temaslarını sürdürüyor.

Sessiz protesto


Galatasaray maçı sonrasında Ricardinho ile tartışan Runje, yönetim tarafından uyarılmış, dikkatli olması istenmişti. Hırvat file bekçisi buna karşılık CSKA maçında arkadaşlarıyla hiç konuşmayarak bu durumu adeta sessizce protesto etti.
Runje'nin yanı sıra devre arasında yapılacak operasyonda, İbrahim Akın'ın da gönderileceği ifade edildi. Milli oyuncunun, profesyonelce yaşamamasının bu kararda en önemli etken olduğu öğrenildi.


Kendisine verilen şansa rağmen bir türlü isteneni ortaya koyamayan oyuncu, Tigana'nın tüm beklentilerini boşa çıkardı. Fransız hocanın, yönetime başvurarak, "Bir de siz konuşun, belki düzelir" dediği Akın'ın, devre arasında Runje ile gönderilecek isimlerin arasında ilk sıralarda yer aldığı kaydedildi.

Sezon başında sözleşmesi uzatılan İbrahim Akın'ı, Trabzonspor başta olmak üzere pek çok Süper Lig kulübü transfer etmek istemişti




Click the image to open in full size.
Milliyet



Gncelleme : 30/09/2006 14:47
Adelaar Ofline