|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-09-2006, 19:35 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
Tur da yetmedi BEŞİKTAŞ'TA GİDECEKLER belli oldu ! Beşiktaş zor da olsa CSKA Sofya engelini aşarken, takım içerisindeki bir takım problemler bu başarının ardına saklanamadı ve devre arasında gidecek isimler belli oldu. Bunların başında da kaleci Vedran Runje geldi. Bulgar ekibi karşısında ilk goldeki acemiliği, Hırvat file bekçisi için bardağı taşıran son damla oldu. Runje'nin siyah - beyazlı ekibe bir türlü uyum sağlayamaması, devre arası yolcuları arasında ilk sırada görünmesine yol açıyor. Yaptığı hatalara tahammül edemeyen yönetim de kaleci arayışını hızlandırdı. Siyah - beyazlılar, Almanya'da flört ettiği Stuttgart kalecisi Hildebrand'ın dışında Fransa'da oynayan bir file bekçisi ile de temaslarını sürdürüyor. Sessiz protesto Galatasaray maçı sonrasında Ricardinho ile tartışan Runje, yönetim tarafından uyarılmış, dikkatli olması istenmişti. Hırvat file bekçisi buna karşılık CSKA maçında arkadaşlarıyla hiç konuşmayarak bu durumu adeta sessizce protesto etti. Runje'nin yanı sıra devre arasında yapılacak operasyonda, İbrahim Akın'ın da gönderileceği ifade edildi. Milli oyuncunun, profesyonelce yaşamamasının bu kararda en önemli etken olduğu öğrenildi. Kendisine verilen şansa rağmen bir türlü isteneni ortaya koyamayan oyuncu, Tigana'nın tüm beklentilerini boşa çıkardı. Fransız hocanın, yönetime başvurarak, "Bir de siz konuşun, belki düzelir" dediği Akın'ın, devre arasında Runje ile gönderilecek isimlerin arasında ilk sıralarda yer aldığı kaydedildi. Sezon başında sözleşmesi uzatılan İbrahim Akın'ı, Trabzonspor başta olmak üzere pek çok Süper Lig kulübü transfer etmek istemişti Milliyet Gncelleme : 30/09/2006 14:47 | ||
|
30-09-2006, 20:31 | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | Runje hala Kafasina gore takiliyor herkese sinirleniyor yeni geldin sanki uzun yillar takimda oynursunda Akina gelince her hoca sans verdi ona ama galiba kendine Okan Kocu ornek aliyor bak onla beraber gelen oyuncular ilk 11 de o yedek burdan kendinebir pay cikarmasi lazim aslinda iyi bir kumas ama kendine ceki duzen vermeli o zaman solun vazgecilmezi olur | ||
30-09-2006, 20:43 | #4 | ||
Guest
| ibrahim akında kararasızım onu bilmem ama runjeye direk yol verilmeli...alınacaklar listesinde tabi alabilirlerse eziklerden volkan demirel yada sakaryadan martinez daha uygun olabilir..en azından türk ligini biliyorlar...uyum sorunu da olmaz diye düşünüyorum... | ||
30-09-2006, 23:01 | #8 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 | runje defolsun gitsin ibrahim akın kalmalı ama trabzon veya v.manisa gibi hedefleri olan bir takıma da 1 seneliğine kiralanabilir. kale için adaylarım: martinez ve pletikosa. hildebrand ta fena olmaz. | ||
30-09-2006, 23:08 | #9 | ||
Zafere kadar daima! Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 | ibrahim akın havalarda uçmaması için 2.lig'deki bir takıma kiralanmalı....burnu çok havalarda bu sebeple de iyi oynamıyor.....eski haline dönerse beşiktaş ondan fazlasıyla yararlanır...... runje ise anca sezon sonu gider.....devre arası gönderileceğini düşünmüyorum..... | ||
30-09-2006, 23:18 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Gönderileceklerin arasına birde Tiganayı sokabilse,Yönetim tam güzel iş yapmış olacak. Adam bir yıldan beri hala defanstaki her hata sonrasında çözüm üreteceğiz demekten başka bir şey üretmedi.Diğer yaptığı hataları saymıyorum bile. sabır sabır diyerek tahamül ettikce,kaprisleri ve inatları yüzünden takımı onarılmaz zor durumlara da düşebilir.( CSK ya onun aptallığı ve inadı nedeni ile elenmekten zor kurtulduk). Beşiktaşın geçmişindeki başarıları tigananın geçmişindeki başarılardan ,Beşiktaşın adı,tigananın adından çook büyüktür. Futbolculardan önce kendisine çeki düzen vermeli. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |