Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-10-2006, 03:26   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down Beckham Yine Kadroda Yok..

İngiltere Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Steve McLaren'le bir türlü yıldızı barışmayan David Beckham, İngiltere'nin, Makedonya ve Hırvatistan'la yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarının aday kadrosuna davet edilmedi..


2006 Dünya Kupası Finalleri'nin ardından yeni teknik direktörü Steve McLaren'le bir türlü yıldızı barışmayan eski milli takım kaptanı David Beckham, tüm iyi niyetli açıklamalarına rağmen yine kadroya giremedi. Real Madrid forması da giyen 31 yaşındaki yıldız futbolcu İngiltere'nin, Makedonya ve Hırvatistan'la yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarının aday kadrosuna davet edilmedi.

Steve McLaren, Beckham konusundaki tavrını sürdürürken, Newcastle United formasıyla bu sezon adeta yeniden doğan Scott Parker'ı ise, iki yıllık bir aradan sonra kadroya davet etti. Parker'ın, Eylül ayı başlarında ciddi bir sakatlık geçiren Bayern Münih'in yıldızı Owen Hergreaves'in yerine kadroya alındığı ifade edildi.

İngiltere'de, iki maçlık kırmızı kart cezasının ardından Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney'de tekrar kadroya çağrılan isimlerden birisi oldu.

İngiltere, 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Ekim'de Cumartesi günü Old Trafford Stadı'nda Makedonya'yla 11 Ekim'de ise Hırvatistan'la karşılaşacak
kaynak http://www.ajansspor.com/haber/155262
  Alıntı ile Cevapla