|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
01-10-2006, 03:26 | #1 | ||
Guest
|
İngiltere Milli Takımı'nın yeni teknik direktörü Steve McLaren'le bir türlü yıldızı barışmayan David Beckham, İngiltere'nin, Makedonya ve Hırvatistan'la yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarının aday kadrosuna davet edilmedi.. 2006 Dünya Kupası Finalleri'nin ardından yeni teknik direktörü Steve McLaren'le bir türlü yıldızı barışmayan eski milli takım kaptanı David Beckham, tüm iyi niyetli açıklamalarına rağmen yine kadroya giremedi. Real Madrid forması da giyen 31 yaşındaki yıldız futbolcu İngiltere'nin, Makedonya ve Hırvatistan'la yapacağı 2008 Avrupa Şampiyonası Eleme maçlarının aday kadrosuna davet edilmedi. Steve McLaren, Beckham konusundaki tavrını sürdürürken, Newcastle United formasıyla bu sezon adeta yeniden doğan Scott Parker'ı ise, iki yıllık bir aradan sonra kadroya davet etti. Parker'ın, Eylül ayı başlarında ciddi bir sakatlık geçiren Bayern Münih'in yıldızı Owen Hergreaves'in yerine kadroya alındığı ifade edildi. İngiltere'de, iki maçlık kırmızı kart cezasının ardından Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney'de tekrar kadroya çağrılan isimlerden birisi oldu. İngiltere, 2008 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde 7 Ekim'de Cumartesi günü Old Trafford Stadı'nda Makedonya'yla 11 Ekim'de ise Hırvatistan'la karşılaşacak kaynak http://www.ajansspor.com/haber/155262 | ||
|
01-10-2006, 11:36 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | ben beckhamı begenmiyorum açıkçası o kadar savasçı bir oyuncu degil kullandıgı korner serbest vurus onları lampard gerard da yapar beckhamdan teknik konusunda okadar eksikleride yok..
__________________ GELENİ GEÇENİ DELGADO | ||
02-10-2006, 01:33 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | fatih hoca duyun rauller beckhamlar artık girmiyor milli takımlara artık hakan şükürden vazgeçin | ||
02-10-2006, 02:10 | #7 | ||
Guest
| Mclaren işte ben buyum..ben bu takımın hocasıyım kimseye affım olmaz deyip gövde gösterisi yapıyor aklı sıra ama halbu ki aptallıktan öteye gitmiyor...beckham bir hakan şükür değil kadroya alıyorsun diye kızalım...beckham gibi bir adam kadroya alınmaz mı ya... | ||
02-10-2006, 22:24 | #9 | ||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | çok enteresan mantık.O zman gerardlıda olur gerardsızda,lampardlıda olur lampardsızda,terrylide olur terry sizde...
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |