Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2006, 04:21   #7
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sinan Engin'i hiç sevmem.Futbolculuk zamanındada çok çok iyi değildi,kişiliği ne kadar doğru tartışılır,futbol bilgisinin çok şey kapsadığını sanmam ama yiğidin hakını yiğide vermeliyiz.Eğer siz menejerkende beşiktaş'a hiçbirşey vermemiş,sadece hat hut ile orda duran biri olarak görüyorsanız engin'i orda durun bikere.Bana kalırsa luce kadar sinanda pay sahbidir herşeyde.Hat hut,oyuncuyu motive etme,her yıldızı pohpohlama yani her oyuncunun nabzına göre şerbet verebilme ve her oyuncudanda ağır bir sevgi ve saygı görmek bu kadar basit değildir.O yüzden kimse sinan engin'in menejerliğini tartışmamalıdır,kişiliğini tartışırsın o ayrı.Hee bana sorsalar sinan engin'i geri istermisin diye istemem ama onun gibi birni isterim bu takımaher ne kadar gelse tiganayla ters düşeceği aşikarda olsa bence o tarz bir menejere ihtiyacımız var.
Ali gültiken gerek futbolcu kimliği,gerek iyiliğiyle 10 sinan engin eder ama menejer olarak o kadar yumuşakki,(veyahuta çok ikinci planda kaldığı için biz öyle sanıyoruz)bu işi çok iyi götüremeyecek böle giderse...
kesinlikle adaşım bu yorumunun alıtına imzamı atıyorum...ne eksik ne fazla tam olarak açıklamışsın herşeyi...bende aynı şeyleir düşünüyorum tbkrler.....