![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Takıma bakıyorum, maça motive olmada bir problem yaşanıyor.konsantrasyon eksikliği göze hemen batıyor. Futbolcularımızda o kazanma azmini o aradığımız hırsı görmek mümkün değil. Ali Gültiken'in çok iyi bir Beşiktaşlı olduğundan şüphem yok.Tıpkı eski menajerimiz Kadir gibi oda Beşiktaşımızın çocuğu. ancak maalesef Sinan Engin'i gerçekten de mumla arar duruma geldik. Sinan Engin zamanında basınla olan diyaloglarını, futbolcuların maça konsantre olmasını sağlamadaki belirgin başarısını,futbolcuların disiplin konusunda gerçekten çok uysal davranışlar içinde olduklarını görmüştük.Hatırlayın 100. yılımızdaki Sergen,Tümer, (yedek kaldığı için küskün olan Ahmed Hassan) ve diğer futbolcular ne kadar disiplinliydiler . Kimin sayesinde.Tabii ki Sinan Engin'in.Zaten Sinan Engin olmadığı için bu durumlara düştü ya takımımız.harika kadromuz var ama bakıyoruz ki futbolcularda iştah yok. şevk yok. sanki ölü toprağı serpilmiş üzerlerine. Sözü fazla uztmaya gerek yok.Saygıdeğer Ali gültiken'e kulüp içinde başka bir görev verilsin oda iyi bir Beşiktaşlı oda diğer hizmetlerde başarılı olabilir, ancak menejerliğe derhal Sinan engin getirilmeli.Bu futbolculara tatlı-sert bir abi lazım oda kim:SİNAN ENGİN.Saygılar... Not: Bazı arkadaşların yorumlarına bakıyorum da onlara şunu söyleyesim geliyor: Siz Mevlana nın torunumusunuz. sizin hiçmi hatanız olmadı. sinan engin belkide sizden daha yufka yürekli ve daha vatanseverdir. bir anda somut bir suçu ispatlanmamış bir insanı üstelik Beşiktaşlı birisini "aşağılamak" aşağı insanların karekteridir.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ Konu ŞAHKARTAL tarafından (29-09-2006 Saat 14:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | eğer gelirse tigana ile çok ters düşer bu doğru çünkü tigana çok hata yapıyo ama tigana çok inatçı biri bu yüzden sinan doğru tesbitler yapsada tigana kabullenmez
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inanamıyorum, sinan engin'in bu takıma bir faydasının olacağını mı düşünüyorsunuz?.. futboldaki sistem ve taktikle hiçbir alakası olmayan, sadece "hadi koçum, göreyim seni" gibi profesyonellik dışı laflarla futbolu yönetebileceğini zanneden ve aynı zamanda da sergen'le birlikte beşiktaş'ı satan bu adamı beşiktaş'ta görmek istemiyorum... hem o başarılı kadronun altında sinan engin'in çok büyük katkısı olduğunu düşünenler, lucescu'nun değerini ve türkiye'ye gelmiş en iyi teknik direktör olduğunu anlayamadılar galiba... | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Haklısın mute Sinan Engin'in yararından çok zararı dokunmuştur. Takımımızın adına mafya lekesini bulaştırmış birini tekrar takımda görmek istemiyorum. ![]() aaaah Lucescu ah, seni gönderenler hangi amaca hizmet ediyorlar !!!!
__________________ Kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar. Nisan ayında ben de askerim arkadaşlar. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sevgili arkadaşlarım biz burada yorum yaparken Beşiktaşımızın menfaatlerini düşünüyoruz demi. Sinan Engin e mafyavari laf atanlar bizim gibi Beşiktaşlıları kandırmak isteyenlerdir. Soruyorum sizlere hem fenere hem g.s ye kaçtane lig şampiyonluğunu kaçırdık. 8-0 lık maçlar, 5 kırmızı kartlık maçlar vs. siz diğer rakiplerimizi sütten çıkma ak kaşık yaptınız. Aziz yıldırım ergun gürsoy yurdeşen karahasan vs. Sinan engin den daha temiz insanlar mı. hem Sinan Enginin Beşiktaşa bir kötülüğü olabilirmi ya siz nasıl Beşiktaşlı insanlarsınız.Allah aşkına... Sinan Engin. sizden ve benden daha az Beşiktaş lı değildir.Ayrıca Lucescu ya saygı duymayan zaten futbol bilgizi olmayanlardır bu da ayrı bir konu.ancak bizim tespitlerimizin doğruluğunu görmek için amerikayı yeniden keşfetmenize gerek yok.herşey ortada bu takıma abi lazım...
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
dostum yazının altına ımzamı atıyorum ızın verırsen ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl yararı olmamıstır.. neden bahsedıyosunuz ya turkıyeye gelen hıc bır menegerın sınan engın kadar takıma faydası dokunmadı adam takımın herseyıydı mafya olayına gelınce sankı dıger takımlar cok mu temızler ayrıca sınan engın mafyaya bulasmıssa oda besıktas ıcındır ..kendı kendıne polat alemdar olma hevesınden degıl
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | tigananın inadımı önemli Beşiktaşımızın menfaatlerimi. Keşke tigana da bir ışık görebilsek bari.
__________________ BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |