Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2006, 15:21   #4
ccanerr

ccanerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Lütfen Okuyun!!!

Ne diyeceğimi bilemiyorum.. Koskoca Beşiktaş nasıl bilerek puan versin.. Zaten o sen çok kötü oynuorduk herkes bizi yeniyordu. Kendi başarısızlıklarından düştüler.. Ayriyetten gelip çarşıyı basmak istemişler bunu duyan medyada, Çarşıyı Bastlar, Çarşıyı Fethettiler gibi başlıklar kullanmış yazık.. bunu yapan çahil insanların yapmak istediği pisliği büyük başarımış gibi manşetlerine taşımışlar ki zaten onlarda bunu istiyorlar... Beşiktaş maçındada yine gelecekler ama bu sefer daha çok otobüsle..
Hmm laf gelmişken söyleyim.. Bursa-beşiktaş maçında yani bursadaki maçta Büyükçe bir bursa taraftarı yalovayı geçtikten sonra beşiktaş otobüsüne saldıracaklar bunu bi arkadaşımdan duydum.. o maça gitmeyi düşünüyorsanız belirtmek istedim..
Peki maç ne?? Ne olacak bizim Çarşı grubumuz dünyaya ün salmış bir grub.. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış bir grub.. Bir Beşiktaş maçıdan sonra sabah "Çarşı bu maçta şunu yapmış" "bunu yapmış" gibi istekle anlatılan grub.. yani bizim büyüklüğümüzü kıskanıyorlar.. Kendileri Kaba kuvvetle bizim mertebemize yükseleceklerini sanıyorlar ama OLAMIYACAKLAR!!!!!!

Konu ccanerr tarafından (03-10-2006 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir..
ccanerr Ofline