Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-10-2006, 16:19   #6
R€D-D€V!L-1903
junior-1903

R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
KANREVAN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kim haddini aşıyor sen kimsin beni beşiktaş düşmanlığı ile suçluyorsun hem...lucescu düşmanı değilmisin..öylesin inkar etme yorumlarından bellii...hem kim haddimi bildiriyormuş ?? neyin haddini bildiriyor..??haddimi aşacak bişe yaptığımı da düşünmüyorum...
bak kanrevan ben dönek değilim yorumları adam gibi oku adam gibi cvp ver benim lucescu yorumlarımı sen nasıl okudun...ben tekrar söylüyorum bu son olur inşallah dedim ki lucesce bizi şampiyon yaptı teşekkürler başarılıydı teşekkürler ama nasıl fatih terim ve mustafa denizlinin devri bittiyse onunda devri bitti dedim bu 1
2.si tigana gibi oda hatalaar yaptı dedim örnek olarak ta 6 ay forma giymeyen ilieyi takıma aldıgı gösterdim
3. sü ise o sezonda kötü başlamıştık dedim ve lucescunun TÜRKİYEYE CAVUŞESKU ZAMANINA BENZETMESİ KÖTÜ OLDU DEDİM
UMARIM ANLAMIŞSINDIR DEMEK İSTEDİĞİMİ

TEKRAR SÖYLÜYORUM LUCESCU İYİ HOCADIR AMA DEVRİ BİTTİ NASIL FATİH TERİM 2. SEFER GELDİĞİNDE DAUM 2. SEFER GELDİĞİNDE BİTTİYSE ONUNDA BİTTİ VE OLMAZ VE GELMEZ

NEYSE PEKİ FATİH TERİMİN SABRİ Yİ ALIP BURAGI ALMAMASINI VE HAKAN ŞÜKÜRÜ ALIP NOBReYİ ALMAMASINI VEYA GÖKHAN ÜNALI VEYA MADEM KANAT OYNATCAN KAFaCI GOLCÜ LAZIM ERSEN MARTİN (BEĞENMİYORUM AMA)ALMAMASINI NASIL KARŞILIYORSUN

Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (03-10-2006 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir..
R€D-D€V!L-1903 Ofline