![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
beşiktaş bu gruptan çıkar ve gerçek futbolunu yansıttır ben takıma ve tiganaya güveniyorum lütfen sizde güvenin bu takım oturunca cok can yakacak unutmayın ki lyonunda temeli böyleydi ve tigana yarattı şimdi bomba gibi bizde bomba gibi olcaz inanıyorum lütfen sabredin hersene 8. haftada teknik adam gönderilmez
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Guest
| sevgili lucescu düşmanı arkadaşım..ben bu guruptan çıkarız diyorum ama çok çok zor...kadro iyi verim kötü...almanlar ve ingilizler zorlu...diğerleir de yabana atılmamalı...biz erciyesi yenemedik oralar çokzor gibime geliyor...ama bende inanıyorum...geçeriz turu... | ||
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | kanrevan beşiktaş düşmanı arkadaşım haddini aşma bildirirler san bu arada leverkusen o kadar zor bi rakip değil inanmak başarmanın yarısıdır
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Guest
| kim haddini aşıyor sen kimsin beni beşiktaş düşmanlığı ile suçluyorsun hem...lucescu düşmanı değilmisin..öylesin inkar etme yorumlarından bellii...hem kim haddimi bildiriyormuş ?? neyin haddini bildiriyor..??haddimi aşacak bişe yaptığımı da düşünmüyorum... | ||
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
2.si tigana gibi oda hatalaar yaptı dedim örnek olarak ta 6 ay forma giymeyen ilieyi takıma aldıgı gösterdim 3. sü ise o sezonda kötü başlamıştık dedim ve lucescunun TÜRKİYEYE CAVUŞESKU ZAMANINA BENZETMESİ KÖTÜ OLDU DEDİM UMARIM ANLAMIŞSINDIR DEMEK İSTEDİĞİMİ TEKRAR SÖYLÜYORUM LUCESCU İYİ HOCADIR AMA DEVRİ BİTTİ NASIL FATİH TERİM 2. SEFER GELDİĞİNDE DAUM 2. SEFER GELDİĞİNDE BİTTİYSE ONUNDA BİTTİ VE OLMAZ VE GELMEZ NEYSE PEKİ FATİH TERİMİN SABRİ Yİ ALIP BURAGI ALMAMASINI VE HAKAN ŞÜKÜRÜ ALIP NOBReYİ ALMAMASINI VEYA GÖKHAN ÜNALI VEYA MADEM KANAT OYNATCAN KAFaCI GOLCÜ LAZIM ERSEN MARTİN (BEĞENMİYORUM AMA)ALMAMASINI NASIL KARŞILIYORSUN
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... Konu R€D-D€V!L-1903 tarafından (03-10-2006 Saat 16:30 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | sonunu kadar haklısın kardeş niye burağı değilde sabriyi niye erseni değilde ezik hakan şükürü aldı adam ligde doğru dürüst gol bile atamadı bu zamana kadar....neyse konunun dışına çıkmayalım biz bu turu zor da olsa geçeriz ....
__________________ Rodrigo TELLO gitmesin.... | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kardeşim genç ve tecrübesiz bir kadro bu kadronun her maç aynı tempoyu yakalaması mümkün deyil ama eminimki taşlar yerine oturduğunda her şey çok güzel olacak bence biraz sabretmelisiniz lyon'a bakın bir sezon önce essen gitti takımın yarısı idi nerdeyse noldu bişey değişmedi lyon hala aynı lyon bu sene diaarra gitti yine aynı lyon hiç değişen yok çünkü o kadar mükemmel bi makina haline gelmişlerki kim oynarsa oynasın makina işliyor bu bir günde olan bişey deyil sabredip beklemek lazım takımın oturması herkesin birbirini tanıması lazım
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |