Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2006, 03:08   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Delgado söz verdi...

Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado bu yıl şampiyonluk ipini kendilerinin göğüsleyeceğini söyledi.

Başarılı oyuncu, Siyah-Beyazlı takımda her türlü imkanın olduğunu söyleyerek, “Başarılı olmamamız için hiç bir neden yok. Yönetim sürekli bizimle. Yolda beni görünce herkesin gözlerinin içi gülüyor. Kamp merkezimizdeki imkanlar da muhteşem. Açıkçası bu şartlarda şampiyonluktan başka hedef düşünemeyiz” diye konuştu. Delgado ayrıca, şanssız bir sakatlık geçirdiğini belirterek, “En kısa zamanda iyileşip takımdaki yerimi almak için çalışıyorum” dedi.

Diğer Haberler
Burak dertli

Siyah-Beyazlı kulübün yeni uygulamaya koyduğu Cola Turka Futbol Günlüğü, faaliyetine başladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan futbolcu günlüğünün ilk konuğu ise Burak Yılmaz oldu. Genç futbolcu, maçlara çok iyi başlamalarına karşın, sonunu getiremediklerini kaydederek, “K.Erciyes karşısında o golü yemeseydik, her şey daha farklı olacaktı. Hepimiz genciz, bu da kafalarımızın uyuşmasında bir etken oluyor” dedi.

Cordoba: Runje iyi kaleci
Geçen sezon Beşiktaş kalesini koruyan Antalyaspor’un tecrübeli file bekçisi Oscar Cordoba, Beşiktaş’ın Hırvat kalecisi Runje’ye sahip çıktı. Runje’nin iyi bir kaleci olduğunu söyleyen Kolombiyalı file bekçisi, “Takım olarak kötü zamanda olmaları Runje için büyük şanssızlık. Kendisi iyi kaleci ama biraz zamana ihtiyacı var” dedi.
kaynak e-kolay.net> Fanatik - Haberler - Delgado söz verdi