![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Guest
|
Beşiktaş’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado bu yıl şampiyonluk ipini kendilerinin göğüsleyeceğini söyledi. Başarılı oyuncu, Siyah-Beyazlı takımda her türlü imkanın olduğunu söyleyerek, “Başarılı olmamamız için hiç bir neden yok. Yönetim sürekli bizimle. Yolda beni görünce herkesin gözlerinin içi gülüyor. Kamp merkezimizdeki imkanlar da muhteşem. Açıkçası bu şartlarda şampiyonluktan başka hedef düşünemeyiz” diye konuştu. Delgado ayrıca, şanssız bir sakatlık geçirdiğini belirterek, “En kısa zamanda iyileşip takımdaki yerimi almak için çalışıyorum” dedi. Diğer Haberler Burak dertli Siyah-Beyazlı kulübün yeni uygulamaya koyduğu Cola Turka Futbol Günlüğü, faaliyetine başladı. Kulübün resmi internet sitesinde yer alan futbolcu günlüğünün ilk konuğu ise Burak Yılmaz oldu. Genç futbolcu, maçlara çok iyi başlamalarına karşın, sonunu getiremediklerini kaydederek, “K.Erciyes karşısında o golü yemeseydik, her şey daha farklı olacaktı. Hepimiz genciz, bu da kafalarımızın uyuşmasında bir etken oluyor” dedi. Cordoba: Runje iyi kaleci Geçen sezon Beşiktaş kalesini koruyan Antalyaspor’un tecrübeli file bekçisi Oscar Cordoba, Beşiktaş’ın Hırvat kalecisi Runje’ye sahip çıktı. Runje’nin iyi bir kaleci olduğunu söyleyen Kolombiyalı file bekçisi, “Takım olarak kötü zamanda olmaları Runje için büyük şanssızlık. Kendisi iyi kaleci ama biraz zamana ihtiyacı var” dedi. kaynak e-kolay.net> Fanatik - Haberler - Delgado söz verdi | ||
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adamın böyle bi demeç verdiği ne malum bizim basın yazmıştır işte
__________________ Sussam Gönül Razı Değil , Konuşsam Tesiri Yok. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sabret sırası gelince sahadada konuşur. Bugüne kadar ki performansıda kötü sayılmaz.
__________________ SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | basın şimdiden başladı,tiraj ını artıkmak için yalan haber yapmaya.beşiktaş üzerinde yapmasalar bari.yazıyolar böyle,ondan sonrada bi kötü maç çıkartınca vay söz vermişti vay bu adamdan bi yol olmaz vay gönderin bunu vay bu işe yaramaz vay vay vaayyyyy.sonra bi bakmışsın takım ne hallerde.
__________________ Ölümüne BEŞİKTAŞ.Uzatmaya Gerek Yok... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |