Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2006, 05:24   #1
Markus Münch
 
Markus Münch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Akın harekâtı

Son haftalarda gerek Ümit Milli Takım, gerekse Siyah-Beyazlı forma altında gösterdiği başarılı performans sayesinde göze giren İbrahim Akın el üstünde tutulmaya başlandı.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Geçtiğimiz günlerde, yönetim adına Sinan Vardar’ın genç oyuncuyla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Vardar, Akın’a, “Sen gerçekten çok yetenekli bir oyuncusun. Son zamanda formayı hak edecek bir performans sergiledin. Yönetimin de gidişatından çok memnun. Bu şekilde devam edersen, hem sen, hem de camiamız kazanır” dediği ifade edildi. Bu sözler sonrası oldukça sevinen genç oyuncunun da “Kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. Eski alışkanlıklarımdan vazgeçtim. Sadece takımın başarısını düşünüyorum” dediği kaydedildi. Öte yandan teknik direktör Jean Tigana’nın da genç oyuncu için yönetime olumlu rapor verdiği bildirildi.

Fanatik
__________________




Markus Münch Ofline