![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Son haftalarda gerek Ümit Milli Takım, gerekse Siyah-Beyazlı forma altında gösterdiği başarılı performans sayesinde göze giren İbrahim Akın el üstünde tutulmaya başlandı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geçtiğimiz günlerde, yönetim adına Sinan Vardar’ın genç oyuncuyla bir görüşme yaptığı öğrenildi. Vardar, Akın’a, “Sen gerçekten çok yetenekli bir oyuncusun. Son zamanda formayı hak edecek bir performans sergiledin. Yönetimin de gidişatından çok memnun. Bu şekilde devam edersen, hem sen, hem de camiamız kazanır” dediği ifade edildi. Bu sözler sonrası oldukça sevinen genç oyuncunun da “Kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. Eski alışkanlıklarımdan vazgeçtim. Sadece takımın başarısını düşünüyorum” dediği kaydedildi. Öte yandan teknik direktör Jean Tigana’nın da genç oyuncu için yönetime olumlu rapor verdiği bildirildi. Fanatik
__________________ ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Evlilik yaradı İboya zaten yeteneklerine laf söyleyen yok herkes bencil oynamasına ve gereksiz hareketlerine kızıyor inşallah ii olacak ben ona güveniyorum
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | biraz kendine baksa cok iyi olur valla sol kanada ilaç gibi gelir hadi ibrahim yazzık etme kendine
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | uydurma haber değil takvim falanda söylüyor sadece 1 tane kaynak değil ibrahim bu hafta 11 diyorlar hadi bakalım hayırlısı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | daha iyi olması lazım..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |