Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2006, 07:32   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Kara Kartal’a müjde

Click the image to open in full size.


Kara Kartal’a müjde

Lige verilen ara en çok Beşiktaş’a yaradı. Siyah-Beyazlı takımın doktoru Ayhan Optur Nobre ve Delgado’nun Gençlerbirliği maçına yetişeceğini açıkladı.

Sakatlıktan eser yok

Beşiktaş’a sakat oyunculardan sevindirici haber... Son oynanan Keyseri Erciyesspor maçında sakatlanarak oyundan alınan Mert Nobre ile sakatlığı nedeniyle son maçlarda takımından uzak kalan Matias Delgado’nun, ligde önümüzdeki hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında forma giyeceği açıklandı. Hafta başından beri tedavilerine devam edilen iki oyuncu hakkında bir açıklama yapan kulüp doktoru Ayhan Optur, “İkisinin de sakatlıkları tamamen geçti. Delgado ve Nobre Gençlerbirliği maçında oynayabilirler” dedi.

Herkes rahatladı

İkilinin yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenilirken, bu haber sonrası teknik direktör Tigana da derin bir ‘oh’ çekti. Brezilyalı Mert Nobre de sakatlığından eser kalmadığını söyleyerek “Son maçında gol attım ama bu sevincim de kursağımda kaldı. Kendimi tam anlamıyla hazır hissediyorum” derken, Delgado da, “Elimden olmayan nedenlerden dolayı bazı şeyler yolunda gitmiyor. Benim de sakatlığım geçti. Gençlerbirliği maçını iple çekiyorum” diye konuştu.

kaynak..fanatik..

************************************************** *****

önümüzde zorlu maçlardan oluşan uzun soluklu bir maç maratonu var..her futbolcumuza ihtiyacımız olacak..inş.bir an önce hepsi düzelir de tam kadro çıkarız artık..
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!
kartal17 Ofline