![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
![]() Kara Kartal’a müjde Lige verilen ara en çok Beşiktaş’a yaradı. Siyah-Beyazlı takımın doktoru Ayhan Optur Nobre ve Delgado’nun Gençlerbirliği maçına yetişeceğini açıkladı. Sakatlıktan eser yok Beşiktaş’a sakat oyunculardan sevindirici haber... Son oynanan Keyseri Erciyesspor maçında sakatlanarak oyundan alınan Mert Nobre ile sakatlığı nedeniyle son maçlarda takımından uzak kalan Matias Delgado’nun, ligde önümüzdeki hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında forma giyeceği açıklandı. Hafta başından beri tedavilerine devam edilen iki oyuncu hakkında bir açıklama yapan kulüp doktoru Ayhan Optur, “İkisinin de sakatlıkları tamamen geçti. Delgado ve Nobre Gençlerbirliği maçında oynayabilirler” dedi. Herkes rahatladı İkilinin yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenilirken, bu haber sonrası teknik direktör Tigana da derin bir ‘oh’ çekti. Brezilyalı Mert Nobre de sakatlığından eser kalmadığını söyleyerek “Son maçında gol attım ama bu sevincim de kursağımda kaldı. Kendimi tam anlamıyla hazır hissediyorum” derken, Delgado da, “Elimden olmayan nedenlerden dolayı bazı şeyler yolunda gitmiyor. Benim de sakatlığım geçti. Gençlerbirliği maçını iple çekiyorum” diye konuştu. kaynak..fanatik.. ************************************************** ***** önümüzde zorlu maçlardan oluşan uzun soluklu bir maç maratonu var..her futbolcumuza ihtiyacımız olacak..inş.bir an önce hepsi düzelir de tam kadro çıkarız artık..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hadi be DELGADO bir patlama yap artık bı satırlardan senin için neler yazmadık ama daha bişey görmedik uyum falan bitti artık kısaca bahane kalmadı
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Delgadoda iyileşti artık şu tek forvetli sistemi deneleim artık | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |