![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() |
Bobo: "Türk vatandaşı olmuyorum" Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Bobo, bir diğer sambacı Nobre gibi Türk vatandaşlığına geçeceği söylentileriyle ilgili olarak net bir açıklama yaptı. Bobo, "Bu, gerçekten ilginç bir konu. Ancak benim gündemimde böyle bir şey yok. Türk vatandaşlığına geçme konusunu hiç düşünmedim. Zaten kimseden de bana teklif gelmedi" şeklinde konuştu. Kaynak: Sabah
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | suanda türk futbolu hakan şükürlerle uğrasıyor nobre gökhan ünal falan giremiyorken sen hiç giremessin hele fatih terim gibi beşiktaş düşmanı varsa unut ama 5-6 yıl sonra olabilir paylaşım için teşekkürler emre
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 24 ![]() | ya kardeş ne bir kaç yılı devre arası bu adam yollanmalı kim kakaladıysa bunu bize allahından bulsun
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bencede olmasın. ne gereği varki bobonun. beşiktşa ne faydası varki, milli takıma katkısı olsun
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | isabetli bir karar vermis bobo onun gibi bir suru genc sirada bekliyor oncelikli olarak fatin adamlari var | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() | yabancı sınırı hakkında bakmıssın olaya ama bobonun turk olmasını ne medya ne de Besiktas kaldıramaz artık özümüze dönelim.zaten kabulde etmemıs. | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Ben gereksiz buluyorum şöyle gördüğüm kadrıyla şu ana kadar yazanlarda benim le hemen hemen aynı fikirde milli takım için gereksiz ama takımda kalması konusunda bir şey diyemiyeceğim ama bence gökhanın ondan altta kalan bir tarafı yok
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |