Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-10-2006, 16:12   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaşlı sahip çıktı


Başkanımız Demirören, bu yıl kombinelerde ulaşılan 19 bin 500 rakamı için taraftara teşekkür ederken, "Beşiktaşlı takımına sahip çıkıyor" diye konuştu.

Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, bu sezon öncesi kombinelerde beklentinin üstünde gerçekleştirilen satış için tüm siyah-beyazlılara teşekkür etti. Taraftarın bu kadar ilgi göstermesinin kendisini çok sevindirdiğini belirten başkan, "Bu rakamın içinde sponsorlar, protokol ve localar yok. Sadece taraftarın aldığı kombine. Bu rakam da taraftarın takımına güvendiğini, başarıya inandıklarını gösteriyor. Beşiktaşlı takımına sahip çıkıyor" ifadesini kullandı.


DAHA FAZLASINI SATARDIK
Kombine satışlarını yönetim olarak 19 bin 500'de durdurma kararı aldıklarını belirten Demirören, "Daha fazlasını satabilirdik. En çok satılan 100. yılı bile yaklaşık olarak ikiye katladık. Geriye maç günü satılacak 7 bin 500- 8 bin bilet kalıyor. Beşiktaş'ın maç günü seyircisi vardır. Toplu parası yoktur, şehir dışından gelecektir. Onları da düşündük ve satışı durdurduk" diye konuştu.
__________________
Click the image to open in full size.
-FReeDoM- Ofline