![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
Başkanımız Demirören, bu yıl kombinelerde ulaşılan 19 bin 500 rakamı için taraftara teşekkür ederken, "Beşiktaşlı takımına sahip çıkıyor" diye konuştu. Beşiktaş'ta başkan Yıldırım Demirören, bu sezon öncesi kombinelerde beklentinin üstünde gerçekleştirilen satış için tüm siyah-beyazlılara teşekkür etti. Taraftarın bu kadar ilgi göstermesinin kendisini çok sevindirdiğini belirten başkan, "Bu rakamın içinde sponsorlar, protokol ve localar yok. Sadece taraftarın aldığı kombine. Bu rakam da taraftarın takımına güvendiğini, başarıya inandıklarını gösteriyor. Beşiktaşlı takımına sahip çıkıyor" ifadesini kullandı. DAHA FAZLASINI SATARDIK Kombine satışlarını yönetim olarak 19 bin 500'de durdurma kararı aldıklarını belirten Demirören, "Daha fazlasını satabilirdik. En çok satılan 100. yılı bile yaklaşık olarak ikiye katladık. Geriye maç günü satılacak 7 bin 500- 8 bin bilet kalıyor. Beşiktaş'ın maç günü seyircisi vardır. Toplu parası yoktur, şehir dışından gelecektir. Onları da düşündük ve satışı durdurduk" diye konuştu. | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | inş kombine alanlara bu sezon da yazık olmaz..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | inş. ![]() ...Sevinmek İçin Sevmedik...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | basarıdan kasıt istekleriniz sampiyonluktan ibaret olmamalı arkadaslar bence su an hersey yolunda gibi gorunuyor kendi kendimizi asmaya gerekyok diyorum avrupada onumuz acık gibi gorunuyor insallah uefada ceyrek veya yarı final oynarız 1 uefa sampiyonlugunu 5 yıl sampiyon olamamaya degismeye hazirim valla | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |