Konu: Et Bohçası
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-10-2006, 19:47   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Et Bohçası

ET BOHÇASI

Malzemeler:

- 6 dilim ince dövülmüş biftek,
- 3 adet yumurta,
- 6 dilim pastırma,
- 6 dilim kaşar peyniri,
- 1/2 su bardağı un,
- 1/2 su bardağı galeta unu,
- Tuz, karabiber,
- Kızartmak için sıvı yağ,
- Kürdan.


Yapılışı:
Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin. Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin. İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın. Sıcak servis yapın.

Afiyet olsun.
NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla