|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
22-10-2006, 19:47 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
ET BOHÇASI Malzemeler: - 6 dilim ince dövülmüş biftek, - 3 adet yumurta, - 6 dilim pastırma, - 6 dilim kaşar peyniri, - 1/2 su bardağı un, - 1/2 su bardağı galeta unu, - Tuz, karabiber, - Kızartmak için sıvı yağ, - Kürdan. Yapılışı: Çok iyi dövülmüş eti tuzlayıp biberleyin. Etlerin arasına birer dilim pastırma ve kaşar peyniri yerleştirin. İkiye katlayıp, uç taraflarından kürdanla tutturun. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, sonra galeta ununa bulayıp, kızgın sıvı yağda kızartın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. | ||
|
22-10-2006, 22:46 | #3 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Mesajlar: 5.198
Tecrübe Puanı: 0 | şunlarınn fotoları olsaydıı şimdi merak ettim | ||
23-10-2006, 00:12 | #4 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 | | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |