Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-10-2006, 19:51   #8
Besiktasim_1903
Banned

Besiktasim_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
kartalizma1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim 100 yılda gelen şampiyonluk tecrübe başarısıdır 33 yaşındaki cordoba italyadan 32 yaşındaki zago romadan ronaldo benficadan guinti italyadan önceki geçmişi milandan ilhan zaten dünya kupasında vardı nouma türkiyeyi tanıyordu onlar tecrübeyle götürdü bizim takım daha genç bizim takım daha oturmadı siz hala neler düşünüyorsunuz al real madrid getafeye chelsea 2.lig takımına yenildi bunlar olur rehavet olur yenilinir normaldir geçmişde pendik canakkale inegöl faciaları yaşanmadımı normal seyler bunlar bu takım tecrübesiz ve gen gerekirse 5 yıl sabredecez bir örnek dah a istersen MANCHESTER united 20 senedir teknik direktör kovmuyor SON 4 YILdA NE BAŞARISI VAR elinde rooney gibi başarıya aç saha gibi başarıya aç cristiano ronaldo başarıya aç müthişyetenekler var ama son 4 sezonda ne yaptılar o koskocaman bir hiç gibi gözüksede takımı gençleştirdiler şimdi şakır şakır oynuyorlar senin deşgadon ricardinho bobon gökhan güleçin nobren kaç kez bir araya gelmiş yaş ortalamamız kaç daha lyonu kuran kim monacayu yapan kim sistemleri cıkartan kim bekleyin bi sistem otursun ya sabredin
Kardeşim Insallah Senin Dedigin Gibi Olur... Ben Her Oyuncumuzu Cok Seviyorum Delgadomu Ricardinhomu Bobomu Gökhanımı Nobremi Zanımı Buragımı Bütün Hepsini... Ama Sorun Şu... Bu Oyuncuların Hiç Biri Kötü Oyuncu Değil Kesinlikle.. Ama Bazı Oyuncularımız Oynaması Gereken Yerlerde Oynamıyor.. Sistem Tam Oturamadı.. Ama 10 Hafta Gecti Tigana Bizlere Ekim Ayı Dedi Ekim Ayı Bitti Bitecek.. 10 Hafta Ne Demek 2 Bucuk Ay Demek.. Artık Taşlar Yerine Oturmalı.. Herhangi Bir Anadolu Takımıyla Oynarken Bizim İçimizdeki Yenilme Endişesi Olmamalı.. İçimizde Sonsuz Bir Güven Olmalı.. Şu Taşlar Yerine Otursa Bizim Oyuncularımız Kendi Mevkiilerinde Oynasalar... Savaşarak İyi Oynayarak Yenilseler Tiganayı Eleştirirmiyim Ben ??? Tabiki Bizde Onun Başarılı Olmasını Istiyoruz.. Ama Bunu En Kısa Zamanda Yapmalı...