![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
Tigana: Oyuncularımdan Memnunum 25.10.2006 19:34 Teknik Direktörümüz Jean Tigana, 5-1 kazandığımız Bucaspor maçında oyuncularının performansının kendisini memnun ettiğini söyledi. Jean Tigana, karşılaşmadan sonra şunları söyledi: "Güzel oyunlarından dolayı oyuncularımdan memnunum. Profesyonel ve ciddiydiler. Yazık olan bir oyuncumuzu kırmızı kartla oyun dışında bulmamız. Zaten yeteri kadar sakatımız vardı, bir de kırmızı kart cezası çok iyi olmadı. Sakaryaspor maçı için önümüzde 4 günümüz var. Pazar günkü Sakaryaspor maçı bizim için çok önemli." İdari Menajerimiz Ali Gültiken ise, "İyi başlamak önemliydi. Goller bulduk bu bizi memnun etti. Oyun olarak da arzu ettiğimiz şekilde tempoyu götürdük" diye konuştu.
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ee haklarini vermek lazim, güzel oynadilar....bence toraman gökhanin yaninda kalmali, ve ali tandogan yerine gecmeli...cok süper olur sakarya maci....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sen bjk19.03'e bakma Tigana.Biz senden ve takımdan memnunuz.Çok iyi ve istekliydiniz.İnşallah Sakarya'yı da böyle yenip,iki hafta sonra lideriz. ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
degilmi ![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Hazalcım... Bak Bos Yere Kac Puan Kaybettik... TS ye yeNiLdik VesteL e yeniLdik.. GS ye yeniLdik.. Erciyesle Berabere KaLdık... Kac Puan Kaybettik ?? Yazık Degilmi ?? O Kadar Para Harcandı Transfer Yapıldı.. Sıradan Bir Takım Bucaspor'u da Bırak Farklı Yensinler... Bırakta İyi Oynasınlar.. Böyle Bi Takıma Karsıda Kötü Oynarlarsa YUH Derim.. Çünkü Sen Beşiktaşsın Bunu Bilerek Oynayacaksın... Ben Ne Zaman Tiganayı Destekler Ona Güvenir ve Onu Severim Biliyormusun ?? TS GS FB Gibi Derbi Maçlarda ve Ligdeki Anadolu Takımlarından Puan Kaybetmedigi Zaman... Türkiye Kupasını Kaldırıp Uefada İyi Bir Sonuç Alındıgı Zaman.... Bunlar Olmuyorsa Ben Niye O Adama Sahip Çıkayım ????
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
derbi maçları kazansın anadolu takımlarını yensin namalüp şampiyon olsun herhalde bunu i,stiyorsun bunu anladım çünkü | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Namaglup Degil... En Azından İyi Oynayarak Yenilsinler... Maçın Hakkını VErerek..Ama Tigananın Yanlıs Sistemi Yüzünden İyi Oynayamıyoruz Gol Yiyoruz Vb...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | niye kıyaslamayayımm kardeş bu ligde kaçtane şampiyon olacak takım var onlarlada kıyaslmazsam kimle kıyaslayayım | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |