Alıntı:
mustafasazak´isimli üyeden Alıntı
kardeşim ben burda şimdi tiganayı savunmak istemem ama tigana ne yapsın yaaa.o golleri tigana mı atack.karşı karşı ya atamıyolar.suç futbolcularda bu maç için diyorum |
Kardeşim bu forumda Tigana'yı benden çok savunan yoktur.Pek çok arkadaşla da kavga etmişimidir Tigana için burada ama Tigana artık gerçekten çok büyük hatalar yapıyor.Zaten yukarıda saydım bunları.En basiti İ.Akın'ı sağ tarafta hangi mantıkla oynattı bilemiyorum.Yani ben televizyondan görüyorum,A.Tandoğan bindirme yapıyor İ.Akın'a veriyor topu,İ.Akın ezip duruyor ataklarda başlamadan bitiyor.İ.Akın'ın da suçu değil;çünkü adamın sağ ayağı çok zayıf ondan hep soluna alıcam derken pozisyon kaçıyor.Tigana'nın bunu hemen görüp İ.Akın'ı sol tarafa alması gerekti yapmadı.Ayrıca Ricardinho'yu maç biter bitmez oyuna sokması gerekiyordu.Yani Cangele kırmızı kart görür görmez bence Beşiktaş şu dizilişi almalıydı :
_____________________RUNJE________________________ ___ ______________________ZAN_________________________ ___ _________TORAMAN_________________M.DOĞAN__________ __ TANDOĞAN____________FAHRİ____________________İ.AKI N___ _____________DELGADO________RICARDINHO____________ __ ______________BOBO____________G.GÜLEÇ_____________ ___ Tigana bunu 90+3'te bile yapmadı.Nedeni ni sorma ben de anlamadım???