![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Bu forumda Tigana'nın kalmasını savunanlardan biriydim.Hala da öyleyim.Tigana'nın şu dönemde gönderilip,başka birinin getirilmesi Beşiktaş'a sadece zaman kaybettirecektir diye düşünüyorum.Ama Tigana ile bir futboldan anlayan arkadaş mutlaka konuşmalı.Çünkü artık kabul edilmeli ki Tigana akıl almaz hatalar yapıyor.Ne mi bu hatalar? 1)Tigana'nın bu kadar genç ve alternatifsiz bir kadro ile yola çıkması çok büyük hataydı. 2)Takımdaki çoğu oyuncuyu sistem uğruna harcayarak küstürdü. 3)M.Sedef,S.Kurtuluş gibi henüz Beşiktaş'ın PAF takımında oynayabilecek oyuncuları A Takımda üstelik ilk 11'de oynatması çok büyük hata.Bu hatasını devam ettirmesi daha da büyük bir hata. 4)Ricardinho ve Delgado gibi çok üst düzey oyuncuları yine sistem uğruna ilk 11'e almaması affedilmez bir hata. 5)Oyuncuları mekanik bir düzende ileri gitmesini engellemesi bir futbola ihanettir. 6)Maçın başından sonuna kadar aynı sistemle gitmesi çok yanlış.Sistemin biraz esnek olması gerek.Özellikle Sakarya maçında ileride sadece M'Bayo'yu 4 kişinin tutmasının mantıklı bir açıklaması olamaz. 7)Her maçtan sonra bir mazeret arayışına girmek ve konuyu saptırmaya çalışmak kötü.Özellikle futbolcuları medya önünde tartışmak da çok hatalı.Hele hele bu oyuncular 19-20 yaşındaysa. 8)i.Akın gibi Türk Futbolu'nun en büyük geleceklerinden birinin harcanmasına izin vermesi affedilemez.Bu M.Sedef'i haftalardır İ.Akın'a tercih etmesi inanılmaz!!! Kısacası Beşiktaş'ın önü abartıldığı kadar karanlık değil.Bir kaç oyuncu değişikliği ile ve özellikle sistem değişikliği ile Beşiktaş güzel futbolun yanı sıra seri galibiyetlerde alacaktır.Yeter ki Tigana ile biri kibarca konuşsun.Çünkü bu sistemle olmayacağını 6-7 haftadır söylüyoruz ama Tigana'da tık yok.Artık bazı radikal değişikler yapmalı.Yoksa işimiz zor gibi...Tamam inadına TİGANA diyoruz,istikrar diyoruz ama kimse vazgeçilmez değildir...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (30-10-2006 Saat 10:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tum noktalara katiliyorum, kanatlari kullanip tek forvete donmemiz gerek, su an hicbirsey bitmis degil, 3 puan gerideyiz ve fikstur avantajimiz var, su 7-8 maci bir sekilde atlatirsak onumuz acik bence.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Sen korkma,ben konusurum onlan.Baktim bana hava yapip gene sucu baskalarina atarsa atarim tekmeyi!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Ali Gültiken konuşmalı ama ne yazık ki çok pasif kalıyor.Şu anda Sinan Engin gibi gerektiğinde hoca ile kavga eden bir menajere çok ihtiyaç var.Sinan Engin tabii olamaz.Çünkü Tigana hakkında demediğini bırakmadı ama onun karakterinde ve futbolu çok iyi bilen bir isim olmalı orada.Tigana babasının çiftliği sanmamalı Beşiktaş'ı.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | tigana kafasını değiştirmesi lazım ama zor çok inatçı dün bir değişiklikle belkimaçı cevirebilirdi örneğin serdar ali sağda ibrahimi sola çekse yeterdi çok yazık oldu dünkü maca
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
_____________________RUNJE________________________ ___ ______________________ZAN_________________________ ___ _________TORAMAN_________________M.DOĞAN__________ __ TANDOĞAN____________FAHRİ____________________İ.AKI N___ _____________DELGADO________RICARDINHO____________ __ ______________BOBO____________G.GÜLEÇ_____________ ___ Tigana bunu 90+3'te bile yapmadı.Nedeni ni sorma ben de anlamadım???
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |