![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
TIGANA'YA DESTEK! Beşiktaş Sakaryaspor maçında kaybedilen 2 puanın şokunu yaşarken,yönetim medya tarafından ağır bir dille eleştirilen ve taraftarın da maç sonu istifaya davet ettiği teknik direktör Tigana'ya sahip çıktı.Yönetim Kurulu'nun tamamı Tigana'ya destek verilmesi konusunda birleşirken;"İki senedir aynı senaryo.Lig başlıyor,kötü sonuçlar alıyoruz,teknik direktör değişiyor ve seneye aynı kötü durum devam ediyor.Bunu artık bu sene yapmayacağız.Tigana'nın hataları var ama şu anda yapılacak bir teknik direktör değişikliği Beşiktaş'a hiçbir yarar sağlamaz.O yüzden Tigana'ya destek verelim" diye görüş bildirdikleri öğrenildi. Bu arada Sakarya maçında sakatlanan Nobre'nin sol arka yan bağlarında yırtık olduğu ve bu yüzden yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.Nobre'nin F.Bahçe maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. Kaynak : LigTv 14.00 Haberleri
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ Konu onurozgen tarafından (30-10-2006 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadas bu sana 2. uyarım yazdıklarına dikkat et ırkçılık yapma ...tigana halen bizim teknik direktorumuz ![]()
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
olay iste tigananin tazminati...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Arkadaşlar Tigana da gönderilirse bu üçüncü teknik adam yollanışı olacak ve bu da bu yönetimin artık kesinlikle başarısız bir yönetim olduğu anlamına gelecek.önetim bu yüzden Tigana'ya destek vermek zorunda.Aksi takdirde kalmaları imkansız.Açık konuşalım.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | dursun bakalım nasıl olsa ocakta hepsi beraber giderler. adama kendini rehin aldırırsan gönderemizsin tabi. | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |