Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2006, 15:04   #10
themadpol

themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mustafasazak´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim ben burda şimdi tiganayı savunmak istemem ama tigana ne yapsın yaaa.o golleri tigana mı atack.karşı karşı ya atamıyolar.suç futbolcularda bu maç için diyorum
bak kardeşim tigana ne yapsın demişin. tigana ne yapsın biliyormusun bak şimdi. 3 kişiyle takımı hücuma çıkarıp kendi evinde oynadğı maçlarda bile 75.dakikada ilk pozisyonunu bulan bir takım yapmasın. rakibin bir forvetinin başına 90.dakikada bile 4 adam dikmesin. Bence türkiyenin en iyi ön liberoları koray ve fahriyi yerinde oynatsın. sağda oynayan serdarı liberoda ön liberoda oynayan fahriyi sağda oynatmasın. Rico ve delgado gibi yıldızların birini bir maç birini bir maç oynatıp küstürmesin. yıldız futbolcu kaprisinden sıyrılsın artık. Büyük takımlar büyük futbolcularla büyük olur. 2.ligden gelen gençlerle birden uçuvermez. 11 kişilik kadro içinde en fazla 3 tane genç olur. elinde belkide türkiye liginin hatta almanya milli takımında oynayan bir numaralı adram markajcı ve savaşan m.doğan gibi bir adam dururken baki gibi bir adamı gökdeniz ve ümit karan gibi hızlı adamların karşısında oynatmasın. Zan ve m.doğan gibi hava toplarında etkili iki adam dururken yan atışlarda defansa çakılı oynatmasın. türkiyede yıldız adayı gösterilen akının yerine sol defansif sedefi ön liberoda kullanmasın. her kötü sonuçtan sonra faturayı takıma kesmesin. iyi futbolcu olduğunu basının saptırdığını anlatmasın her iyi futbolcu iyi antrönör olmaz. inadı bıraksın. Sırf oynamak istedeği için volkan ünlü gibi kalecileri yiyip bitirmesin. bu takımda murat duruyorsu volkan hayda haydi dururdu. bu adamı shalke maçlarında hiç izledinmi bilmiyorum. artık bu takımda liderliği bir şekilde ricoya versin.
ve en önemlisi bence aklı varsa şu kadroyu çıkarsın.

RUNJE

TANDOĞAN TORAMAN ZAN DELİ
(M.DOĞAN) (SEDEF)

KLEBERSON KORAY
(FAHRİ)

DELGADO RİCARDİNHO AKIN

NOBRE
(BURAK)

bu takım önceki senelerde ilk 10 dakikada rakibin gardını düşürürdü. 2 senedir ise bizim takımın maçlarının ilk yarısına 0 olarak iddaa oynasan adamı milyoner eder. sen bu durumda kalkıp tigana ne yapsın diyorsun. ve herşeylden önemlisi takım top oynasın ama yenilsin ona bir laf edercem allah beni bildiği gibi yapsın. bizim zorumuza giden esas nokta budur işte.
themadpol Ofline