Markus un sorusunu 3 gündür ısrarla ben de soruyorum ama nedense sallayıp duran arkadaşlar bir cevap veremiyorlar ve veremiyecekler de zaten . Bu arada kumandacı arkadaşım sana Tigana yı falan destekle diyen yok sen takımını destekle yeter zaten yönetim de salak değil bi süre sonra onlar kendi planlarını hazırlarlar yoksa kendilerinin de son günleri olacak. Sen takımını destekle özellikle bu kötü günlerde gerekli olan bu desteği esirgeme yeter daha hiç bir şeyden kopmamışken böle yıkıcı çözümler üretmeyin biraz daha BJK nın yararına olan şeyler söyleyin söledikleriniz çok büyük zararlara yol açacak bi 4-5 sene daha bizi geriye götürecek şeyler... Barcelona ve Man Utd. ın geçtiği devreleri unutmayın düştükleri durumlar çok zordu ve iyi futbol da oynadıklarını söylenmezdi ama şimdiki durumlarını görüyorsunuz. Tamm onlar gibi olamayabiliriz ama Tigana yı falan yollamayı düşünmek yerine siz desteğinizi verin zamanı gelir tepkimizi koyarız ama bu günlerde yapmamız gereken tek şey bize yakıştığı gibi HEP DESTEK, TAM DESTEK... |