![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() |
evet bizim genel sloganımız bu sevinmek için sevmedil peki şimdi niye tigana gitsin diyoruz beşiktaş 2.lige düşse destek bitecekmi ? takım her kötü sonuç aldıgında nie istifa veya hakarete varan sözler sarf ediliyor bir hata yaptık del bosque yi gönderdik niye bir hata daha yapıp tiganayı gönderelim avrupanın önde gelen futbolcuları bile tigananın ne kadar önemli bir hoca oldugunu anlatmaya calısırken iz niye ondan nefret ediyoruz sırf bize sistem oturtmaya calıştıgı beşiktaşımıza gelecek kazandırmaa calıştıgı içinmi hadi diyelim yarın tigana gitcek yeine kim gelcek mourinhomu capellomu lippi mi HİÇ BİRİ niye önünde tigana ve del bosque örnekleri var ve para yetmez ve gelmezler...yarın tigana gitse ne olcak ne faydamız olcak biri cıkıyor rasim kara diğeri cıkıyor mustafa denizli olmadı güvenç kurtar olsun...arkadaşlar bizim elimize bir fırsat var tigana lyonun ve monaconun alt yapısını hazırlayan bir teknik adam var trezeguet ve henryleri guilyleri sidney govuo ları yetiştiren bir adam var dünya futbolunu tanıyan bir adam var siz daha ne istiyorsunuz del bosque gitsin rıza gelsin alın geldi ne oldu hiç birşey igana gitsin samet gelsin ( siz değilmiyidiniz samet samet noluyor ...... oynuyor diyen ankarasporla bizi yenince ) samet de bu takımın ağırlığını taşıyamaz ezilip gider bu kadronun altında bizim elimizde disiplinli bir teknik direktör varken daha ne istiyorsunuz sabredin lütfen sabredinnn
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
++++++ cok güzel yazmissin...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| haklısın biz sevinmek için sevmedik...çıksınlar sahaya kendilerine yakışır şekilde mücadele etsinler ruhlarını koysunlar sonuna kadar hep destek tam destek biz sevinmek için sevmedik..şuan ruh yok göremiyorum bikaç isim dışında..o yüzden neden başarısızlığı ve başarısızlığın baş mimarını bu takımda isteyeyim..100. yılımızda şampiyonda olamayabilirdik ama ruhumuz vardı ben yine o desteğimi tam verirdim..bjk ruhunu sahaya yansıtılmasına izin veren bir teknik patron vardı..ben öylesi adama hep destek tam destek veririm..böyle dediğim dedik deyip yanlış sistemle bizi madara edecek birine değil..!!!! ve unutmayın Tigana bir DELBOSQUE değil !!!!!! veeee asla bir LUCESCU da olamazzzz !!!!!!!!!!1 Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (30-10-2006 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | #4 | |||
bu dediklerine göre sen sevinmek icin seviyorsun..... baska birsey diyemiyorum...
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | |||
![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| sevinmek için sevmiyorum...sen neden pascalı , ilhanı bukadar çok sevdiğimi asla anlamicaksın anlayamicaksın sana söyleyeceğim şey imzammm...bunu oku en güzel cevap budur...ben BJK yi böyle seviyorum...ruh yoksa başarı beklerim...ruhlarını koysunlar varsın gelmesin başarı çokda umrumda değil... | ||
![]() | #7 | |||
sen sanki cok anliyorsunya ilhani pascali neden cok sevildigini, ruhlari yoksa kendin versene ruhunu, onlarin ruhu yoksa kendi ruhunu gösterip suanki takimin arkasinda dursana, sevinmek icin sevmiyormussun, madem öyle neden tigana gitsin o gitsin bu gitsin diyorsun...
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Ruh nedir?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #9 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() | #10 | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |