Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-11-2006, 22:31   #1
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Suçlular saf saf!

Suçlular saf saf!
Tigana futbolcuları, oyuncular baskı oluşturan taraftarı, taraftar Fransız hoca, yönetim ve futbolcuları suçluyor.


Sivas yenilgisi sonrasında Beşiktaş'taki kötü gidiş nedeniyle herkes birbirini suçluyor. Tigana, yönetim, futbolcular hedefte. Ancak daha önemli bir gelişme ise taraftarın bile suçlu konusunda birbirleriyle ters düşmesi.

Siyah-beyazlı camia genel olarak başarısızlığın faturasını teknik direktör Tigana ve yönetime kesiyor. Onlara göre yönetim Click the image to open in full size.Tigana seçiminde yanlış yaptı, Fransız hoca da sistem, oyuncu seçimi ve mevkilerinde hep ısrarcı oldu.

Medya da camianın fikirlerinin aynası oluyor. Tigana'yı, yönetimi ve en son olarak da futbolcuları kötü gidişin sorumlusu olarak görüyor.

Yönetim ise Tigana'yı eleştirmekle birlikte sahip de çıkarak suçu tümüyle futbolcularda buluyor. Oyunculara verilen ceza ve mesai uygulaması da bunun en önemli kanıtı oluyor.

Tigana, "Elimden geleni yapıyorum. Oyunculara iyi idman yaptırıyorum, taktiği veriyor, sahaya sürüyorum. Onlar istediklerimi yapmıyor, yapamıyor" diyerek futbolcularını suçluyor.

Futbolcular öncelikle "Kötü gidişin sorumlusu biziz" diyorlar ama Tigana ve teknik kadroyu da kötü sonuçlardan arındırmıyor. Ayrıca üzerlerinde baskı oluşturan taraftarı da eleştiriyor.

Ve taraftar... Siyah-beyazlı ekibin vefakâr, cefakâr taraftarı, "Yönetim istifa, Tigana istifa" diyerek mesajı veriyor. Ardından da, "En büyük taraftar, futbolcular sahtekâr" sözüyle mücadele etmeyen futbolcuları eleştiriyor. Daha da kötüsü artık taraftar bile aralarında bölündü ve birbirini suçluyor.


fotomac
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline