|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-11-2006, 22:31 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 37 |
Suçlular saf saf! Tigana futbolcuları, oyuncular baskı oluşturan taraftarı, taraftar Fransız hoca, yönetim ve futbolcuları suçluyor. Sivas yenilgisi sonrasında Beşiktaş'taki kötü gidiş nedeniyle herkes birbirini suçluyor. Tigana, yönetim, futbolcular hedefte. Ancak daha önemli bir gelişme ise taraftarın bile suçlu konusunda birbirleriyle ters düşmesi. Siyah-beyazlı camia genel olarak başarısızlığın faturasını teknik direktör Tigana ve yönetime kesiyor. Onlara göre yönetim Tigana seçiminde yanlış yaptı, Fransız hoca da sistem, oyuncu seçimi ve mevkilerinde hep ısrarcı oldu. Medya da camianın fikirlerinin aynası oluyor. Tigana'yı, yönetimi ve en son olarak da futbolcuları kötü gidişin sorumlusu olarak görüyor. Yönetim ise Tigana'yı eleştirmekle birlikte sahip de çıkarak suçu tümüyle futbolcularda buluyor. Oyunculara verilen ceza ve mesai uygulaması da bunun en önemli kanıtı oluyor. Tigana, "Elimden geleni yapıyorum. Oyunculara iyi idman yaptırıyorum, taktiği veriyor, sahaya sürüyorum. Onlar istediklerimi yapmıyor, yapamıyor" diyerek futbolcularını suçluyor. Futbolcular öncelikle "Kötü gidişin sorumlusu biziz" diyorlar ama Tigana ve teknik kadroyu da kötü sonuçlardan arındırmıyor. Ayrıca üzerlerinde baskı oluşturan taraftarı da eleştiriyor. Ve taraftar... Siyah-beyazlı ekibin vefakâr, cefakâr taraftarı, "Yönetim istifa, Tigana istifa" diyerek mesajı veriyor. Ardından da, "En büyük taraftar, futbolcular sahtekâr" sözüyle mücadele etmeyen futbolcuları eleştiriyor. Daha da kötüsü artık taraftar bile aralarında bölündü ve birbirini suçluyor. fotomac
__________________ Besiktas JK . | ||
|
14-11-2006, 03:34 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 | sonunda medya istediğini gene yaptı yani besiktasımızın sonunu getırdı dıyebiliriz.ve bizde bu olaylara alet oluyoruz simdi medya kenara cekıldi,sucu taratrlara atmaya basladılar turubunleride bolduler,zaten medya tiganayı hiç sevmedi hatırlayın sezon bası kamplarını adama demedikleri kalmadı cıleden cıkartılar.besiktas taraftarı sizde kendinize gelin bu tur pravaköterlere aldanmayın.tıgana geldi geldiğinden beri 2 kupa aldı 7 ay içersinde fortis turkıye ve super kupa kımse bunları bahsetmıyo .daha kaybedılmiş bişey yok, tigana ozaman iyiydi şimdimi kotu oldu.bunları yapan fenerbahce medyası besiktas medyası zaten uyuyo.besiktası savunmak yine besıktaslılara kalıyo.yonetime gelınce yonetım basarısız bunu kımse ınkar edemez ama bizim yapmamız gereken teknık kadroya guvenmek biz bu futbolcularla cıktık yola bırakın bu futbolcularla gidelim ,bakıyorumda tv programlarına besiktası yerden yere vuruyolar istedıklerını yaptılar hatta programda gülüsüyolar içlerinden kimbilir neler gecırıyolar bizde bu saklabanları izliyoruz . yazık cok yazık uyanın besıktaslılar uyanın ben gene uyuyamadım sabaha kadar da uyumucam galiba sinirden 2 paket sigara içmişim . bir hafta boyunca benim için cok stresli gececek fener macı için uykusuz gunler bizi beklıcek ama son sözü yıne besıktasım soylicek kadıkoyde unutmayın.................... | ||
14-11-2006, 08:55 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bjk savas çok güzel yazmışsın.tebrikler. nasıl güldüklerini bende farkına vardım. bizim taraftarlarımızda buna alet oluyorlar. yazık. tribünün ikiye bölünmesi büyük tehlike. medya bunun farkında ve için için seviniyorlar. pasta artık ikiye bölünecek. pastanın sahibi yavaş yavaş gs. ve fb. olacak. birlik olma zamanı lütfen..................................... | ||
14-11-2006, 10:10 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 | herkez suçlu inandığımız adamlar bizi yarı yolda bırakıyor biz de onların ağzına s.cıyoruz. buda takıma yansıyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
14-11-2006, 10:25 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | bu kadar kötü sonucu hadi sonucu da geçtim bu kadar kötü futbolu bir türk oynatsa neler olurdu? tiganaya sabır gösterelim ama iyi olan ne yaptı? formda olan kaç oyuncumuz var? kaç kişi gerçek mevkisinde oynuyor? bu sorular hep gündemde herkesin kafasında bu soruları sakince düşünüp cevap verince suçlu bana göre belli.... TİGANA inat etti hiç bir sistem değişikliğine gitmedi. medyayı karşısına aldı(beşiktaşlı olanlarda dahil) hep futbolcuları suçladı onlarıda karşısına aldı. hemen hemen bütün futbolcular başka yerlerde oynattı. beşiktaşta formda olan hiçbir futbolcu yok.
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
14-11-2006, 10:40 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Niye suçlu aranıyor, suçluyu aramakla harcayacağımız enerjiyi, desteklemek yada düzeltmek adına neden kullanmıyoruz. saçmalıyoruz, saçmaladıkça daha çok saçmalıyoruz offff girdap gibi!!! Kimse suçlu değil aslında, inanıyorum ki herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor ama böyle giderse birileri "eee, ne haliniz varsa görün" diyecek ve daha da batıcaz!!! Bunun kim olduğu önemli değil kim olursa olsun şu andan sonra gitmesi her şeyi daha da kötüleştirir. BUNUN ARTIK FARKINA VARIN!!! | ||
14-11-2006, 11:12 | #9 | ||
Yardımcı Admin Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 10 | herkes suçu karşı tarafa atıyor,taraftar en son suçlanacak topluluk,tigana ve futbolcular el birliğiyle uçuruma sürüklüyor takımı,inşallah derbiyi alırlar ve daha büyük olaylat çıkmadan ortam biraz sessizleşir bi süreliğine | ||
14-11-2006, 22:03 | #10 | |||
Banned Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |