![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ile Sinan Engin arasında yapılan görüşmenin perde arkasında yaşananlar ![]() Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören ve eski menajer sinan Engin bugün öğleden sonra Ümraniye Tesisleri'nde biraraya geldi. Görüşmenin ardından spor kamuoyu Sinan Engin'in Fenerbahçe maçından sonra göreve geleceğini iddia etti. Kartalhaber.com ise bu görüşmede neler yaşandığını araştırdı. Beşiktaş'ta kötü gidişin nedenlerini çok iyi bildiğini vurgulayan Sinan Engin'in Demirören'e, "Beşiktaş'ın şu anda havası yok. Öncelikle bu takıma hava getirecek biri lazım. Futbolcular maça motive edilmeli. Benim saha kenarında olmam bile futbolculara güven verir. Tigana ile Ali Gültiken arasında yaşanan tatsızlıkları biliyorum. Teknik direktörün kim olduğu önemli değil. Ben göreve hazırım" dediği öğrenildi. Sinan Engin'i dinleyen Başkan Demirören'in ise "Beşiktaş'ın 100. yılda kazandığı şampiyonlukta beraber çalışmıştık. Birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Ancak halen devam eden mahkemen var. Eğer bu duruşmalardan aklanırsan sana görev vermeyi düşünebiliriz" şeklinde konuştuğu belirtildi. kaynak: kartalhaber.com
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Sinan Engin'in, hepimizin de bildiği gibi Beşiktaş'a hem futbolcu olarak hem de menajer olarak çok iyi hizmetleri oldu.Futbolculuğu döneminde aynı menajerlik yaptığı dönemde de olduğu gibi şampiyonluk yaşadı.E yani bu adam demek ki futbolu seviyor,bu durumda da futbolcunun ruhundan anlıyor,futbolcunun ruhunu okuyor.Bu kişi lafın özü hemen BJK'nin başına(gerekirse teknik direktörlüğe)getirilmeli.Yapılması gereken bu işin her aksadığı dakika bile BJK için bir kayıp ve zarardır...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | forumda bu http://besiktasforum.net/forum/futbol/12832-sinan-engin-geri-donuyor/topicte | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | katılıyorum başkana davası sürerken bizde fazla faydalı olamaz zaten en çok eleştirilen takımız iyice eleştirlirizzzz
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
kovuldu yere geri gelmek için ne gerekiyorsa yaptı 2 senedir takımın üzerine oynuyor.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |