![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
YİNE Sivasspor maçı sonrasına dönüyorum. Bir taraftar grubu beni karşılarına alarak ayaküstü bir sorgulamadan geçirdiler. Biri dedi ki... Bunca yıl bu işin içindesin. Beşiktaş tribünlerinin hiç böylesine kutuplaştığını, birbirine düştüğünü gördün mü? O taraftar yenilginin ve olayların heyecanını yaşıyordu ve sıcağı sıcağına böyle bir soru yöneltmişti bana... Diyemedim ki, nelerini gördüm! Her neyse... Yaşananlar gerçekten kulak ardı edilecek gibi değildi. Başkan Yıldırım Demirören’in beyanatı da olayın ciddiyetini net bir biçimde gözler önünü seriyordu. Bu bizim için kırmızı noktadır. Aman Tanrım, Beşiktaş’ın geldiği noktaya bak. Beyanatı dikkatle okudum. Neler söylüyor Yıldırım. Başlıklar ateş gibi... Tribünler üzerinde bazı oyunlar oynayıp bütünlüğü bölmek çok riskli. F.Bahçe derbisi şimdiden ya hep, ya hiç gibi gösterilmek isteniyor. Bu tehlikeli bir yaklaşım. Beşiktaş’ın sahadaki rakipleri dışında içinde de rakipleri var. Bu gibi gelişmeler Beşiktaş’a ihanettir. Bizim bir parolamız var. Kol kırılır, yen içinde kalır. Bu takımı kimseye yem etmeyeceğim. Sadece sonuçlara bakarak bunun arkasından politika yapanları... Kaçak güreşenleri kongreye davet ediyorum. Orada hesaplaşalım. Evet sevgili okurlar, Demirören’in söylediği gibi... Bu, Beşiktaş için kırmızı noktadır! Lütfen işin ciddiyetini anlayın.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() | şu kalecimizin yuzunden herseyyy bööle olduuu buyrun izleyinnn http://www.youtube.com/watch?v=om3PGO7mpcw
__________________ ![]() SiYah&BeYaZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | inşallah | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | lafla peynir gemisi yürümez...takım adam gibi olsun...adam gibi top oynasın kimse beşiktaşı bölemez,ne saha içi ne saha dışı merk etmesin...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |