Alıntı:
Adelaar´isimli üyeden Alıntı
Elbetteki Besiktas feneri yensin hemde tarihi fark atsin ama bu defa bir gercegi hasir alti etmeyelim bu takim bu ligi goturmez avrupa maclari ortada
ha burda oyuncularin kalitesi degil anlatmak istedigim sistem yanlis isterseniz en kral futbolcu alinsin sistem yanlis olunca bir sey olmaz ha arada bir iki futbolcu ozel yeteneklerini on plana cikarip maclari kurtarabilir
bu durumda bir suc varsa Yonetimde,hocada,oyuncularda,medya hatta seyircilerdede suc vardir az veya cok |
Zaten anlatmak ıstedıgımde bu arkadaslar.
Elestırelım bende cok elestırıyorum begenmedıklerımızı hatalı gorduklerımız yazalım tartısalım ama basında yer alıyo artık besıktaslılar yenılmek ıstıyor dıye, basının sımsarları ılk haber olarak besıktas trıbunlerının kavgalarını verıyor ( basarılarımızı hıcbırzaman ılk haber yapmayan yanlı basın )
Herseyı konusalım ama kendımıze guldurmeden , bıze yakısır sekılde. Bırbırımıze dusmeden , hepımız aynı renklere asıgız. Bıze yakısan sekılde olmalı tepkılerımızde , elestırılerımızde.
Inonudekı ılk macta bu haykırısı herkese duyurmamız , bırlık ve beraberlıgın nasıl oldugunu , besıktasımızın hıcbırzaman bolunemeyecegını herkese kanıtlamamız cok onemlı.
Benım cagrımda bunun ıcın teknık yada taktıge gırmedım suclu aramadım elbette herkesde suc var , cagrımın tek amacı burdan bı kıvılcım yakalım ve bu kıvılcım dalga dalga tum Besıktaslıların yuregıne yayılsın ve herkese kım oldugumuzu gosterelım.