![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
BEŞİKTAŞLILIK demenin ne oldugunu burda anlatmak ınanın gereksız cunku bu renklerın askına nail olmus 7 sınden 70 ine herkes bu duyguyu bu hissi, bu sorumlulugu bir yerınden de olsa kavramıstır. Bu forumda hepimiz yorumlarımızı yapıyor ve takımımızı desteklıyor yada elestırıyoruz. Ancak ve ancak son gunlerde meydana gelen fenere yenılelımde herkes gıtsın tarzı yaklasımlar hicbir BEŞİKTAŞLIYA yakısmayacak ve asla ve asla kabul edılemeyecek bır davranıstır. Arkadaslar inanın ben sahsi gorus olarak tiganadan zerre kadar memnun olmayan ve biranevvel gonderılmesı gerektıgını dusunen bır taraftarım ama son olaylarda cok uzucu ve kabul edılemeyecek bazı noktalar var. Çarşı grubuna yapılan ve kesınlıkle yapanların art niyetli provakatorler oldugu suphe goturmez suclamalar, bu sebeple trıbunlerın bırbırıne girmesi, Yine son gunlerde ortaya atılan İnsallah fenere yenılırız tarzı yaklasımlar ve hepimizin bu forumda bıle acımasızca bırbırımıze yonelttıgı elestırıler. Bunların hepsi cok tehlıkelı boyutlara ulasmıs ve BEŞİKTAŞLILIK ruhunu yansıtmayan bu ruhla bu durusla alakası olmayan davranıslardır. Sevgili renkdaşlar lutfen bu cagrıya kulak verın, bu forumda dahıl olmak uzere herkes her platformda goruslerını savunsun , elestırılerını yapsın ama lutfen bunu saygı cercevesınde BEŞİKTAŞLIYA yakısır sekılde bırbırımızı , karsı goruslerı anlamaya calısarak yapsın. Burdan baslayarak bır dalga gıbı heryana birlik beraberlik duygumuzu yayalım tekrardan takımımıza sonsuz destek verelım , sonunda zaten hersey olacagına varacak ve hesap verecekler verecek, gıdecekler gıdecek ama gelın yanlı , taraflı , adi medyaya ve BEŞİKTAŞIMIZI kaosa suruklemeye calısanlara ve bu kaostan buyuk haz alan ve koselerınde kıskıs gulen ezıklere ve cınconlar burdan baslayarak en guzel yanıtları vermeye baslayalım. BEŞİKTAŞIMIZIN hicbirzaman dagılmayacagını ve dagıtılamayacagını , taraftarı en vefalı kulup oldugunu ve eskıden oldugu gıbı asil ruhumuzu hicbizaman kaybetmeyecegımızı bu foruma gırıp bırbırımıze dusmuslugumuze gulen dalga gecen dıger takım taraftarları dahıl herkese bu gunden ıtıbaren , lıgde kalan tum maclarada stadlarada yansıtacak sekılde tum Türkiyeye yansıtalım. Kimileri kızacak kımılerı (bende dahıl) tıganayı yada bazıları futbolcu yada yonetımı elestırmeye devam edecek ama ltf. bırbırımıze dusmeden ve saygıyla ve sadece bu satırlarda bunu yapalım. Yarın kartal yuvasını hınca hınc doldurdugumuzda kapalısı yenı , eskı acıgı , numaralısı , vip trıbunu tek bır ses tum ulkeye haykıralım. SAPINA KADAR BESIKTASLIYIZ...... Hepınıze sonsuz saygılar.....
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | d.amokachi kardeşim sana çok teşekkür ederim benim vurgulamak istediğim duyguları çok güzel bi dille çok güzel bişekilde bu sayfaya taşımışsın teşekkürler. benden sonuna kadar destek bu harekete. sapına kadar BEŞİKTAŞLIYIZ.... çok enteresan geldibana avrupada beşiktaşımızın taraftara öyüldüğünde hep böyle kendi içimizde parçalanıyoruz daha öncede atletik bilboayı yendiğimiz zaman bizim hakkımızda uefa ve avrupada övgülü haberler çıkmıştı daha sonra dağılmaya yada dağıtılmaya başlandık hemen değişti bütün haberler.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden Konu wardaw tarafından (14-11-2006 Saat 16:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Cok dogru yazmissin kardesim, medyaya kalirsak besiktasi yok edecekler, BESIKTASIMIZA sahip cikalim.... Iyi Gunde Kötu Gunde...
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Guest
| ya şimdi şöyle birşey var...bunlarda beşiktaşlı tabiki ama neden yenilsin düyorlar çünkü hep bu maça aldanıyoruz..ezikleri yine yenersek herşey örtbas edilecek diye endişeliler ki bence de örtbas edilecek..ben mutlaka kazanmayı istiyorum ne olursa olsun gelenek bozulmasın istiyorum ama işte diğer türlü düşünen insnalara da kızamıyorum..sinirliler ve o yüzden böyle şeyler diyorlar... | ||
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | Elbetteki Besiktas feneri yensin hemde tarihi fark atsin ama bu defa bir gercegi hasir alti etmeyelim bu takim bu ligi goturmez avrupa maclari ortada ha burda oyuncularin kalitesi degil anlatmak istedigim sistem yanlis isterseniz en kral futbolcu alinsin sistem yanlis olunca bir sey olmaz ha arada bir iki futbolcu ozel yeteneklerini on plana cikarip maclari kurtarabilir bu durumda bir suc varsa Yonetimde,hocada,oyuncularda,medya hatta seyircilerdede suc vardir az veya cok | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Elestırelım bende cok elestırıyorum begenmedıklerımızı hatalı gorduklerımız yazalım tartısalım ama basında yer alıyo artık besıktaslılar yenılmek ıstıyor dıye, basının sımsarları ılk haber olarak besıktas trıbunlerının kavgalarını verıyor ( basarılarımızı hıcbırzaman ılk haber yapmayan yanlı basın ) Herseyı konusalım ama kendımıze guldurmeden , bıze yakısır sekılde. Bırbırımıze dusmeden , hepımız aynı renklere asıgız. Bıze yakısan sekılde olmalı tepkılerımızde , elestırılerımızde. Inonudekı ılk macta bu haykırısı herkese duyurmamız , bırlık ve beraberlıgın nasıl oldugunu , besıktasımızın hıcbırzaman bolunemeyecegını herkese kanıtlamamız cok onemlı. Benım cagrımda bunun ıcın teknık yada taktıge gırmedım suclu aramadım elbette herkesde suc var , cagrımın tek amacı burdan bı kıvılcım yakalım ve bu kıvılcım dalga dalga tum Besıktaslıların yuregıne yayılsın ve herkese kım oldugumuzu gosterelım.
__________________ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ.... | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Bravo Amokachi, senin futboluna da bayılırdım ![]() Aslına bakarsanız, bizim herkese kulaklarımızı tıkamamız lazım. Başkan'ın dediği gibi kol kırılır, yen içinde kalır. Daha önce yazdıklarımda, tribünden basına yada vs. tepki koyalım diyordum. Aslında koymamakta yarar var! BENCE VARLIKLARINI İNKAR EDELİM!! HER MAÇTA, MAÇIN SONUNA KADAR TAKIMIN ARKASINDA OLURSAK BUNLAR NE YAZABİLİR Kİİİ!! Yönetim-eğer sağlam bir muhalefet çıkmazsa- Ocak'ta yeniden seçilecek. En azından ilk yarının sonuna kadar ne istifa sesi, ne yuh sesi!! ŞAŞIRTALIM HERKESİ,YAZACAK MALZEMELERİ OLMASIN!! Kimbilir, gerçekten belki FB maçından sonra takımda önlenemez bir yükseliş başlar!! Fakat tüm bu olayları planlı ve programlı yapmak lazım. ASLINDA BİRİNİN ÇIKIP "BİLİNÇLİ TARAFTAR HAREKETİ" BAŞLATMASI LAZIM!! Ama böyle bölünürsek, değil bilinçli, taraftar bile kalmayacak!! Kimlerin ne yapmaya çalıştıkları belli buna karşı koyalım. Dediğiniz gibi diğer konuları kendi içimizde hallederiz ama TRİBÜNDE HEP TEK VUCÜT OLMALIYIZ!!! | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |