Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:52   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2007 burçlar..

Koç -2007

Bu yıl hem şanslı gelişmelere tanık olacak hem de iş hayatınızda elde ettiğiniz gücü yapıcı biçimde kullanabileceksiniz. Şimdiye kadar hayal ettiğiniz ve ertelediğiniz projelerinizi gerçekleştirmek için güzel bir yıldasınız. Jüpiter yıl boyunca burcunuza destek olurken, hayatınıza renk ve yeni ufuklar katacak. Her zamanki cesaretinizi bu yıl çok daha verimli kullanabilirsiniz. Var olan engelleri aşabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.
2007 özellikle eğitim, kültürel çalışmalar ve zihinsel konularda hazır fırsatlar sunuyor. Yabancılarla ilişkileriniz, yolculuklar büyük oranda artabilir. Kendinize olan güvenin arttığını göreceksiniz. Satürn de eylül ayına kadar desteğini sürdürecek. Bu sayede iş hayatında daha kolay bir denge ve sorumlulukları rahat biçimde değerlendirebileceğiniz imkânlar söz konusu olacak. Üstlerinizle ilişkilerde çok daha rahat edebilirsiniz. Ancak sonbahar aylarında iş ortamında ortaya çıkabilecek değişiklikler size daha fazla sorumluluk yükleyebilir.
Kova burcundaki Neptün, destekleyici açısını sürdürüyor. Özellikle 9-13 Nisan doğumlu Koç'lar Neptün'ün hassas yaratıcılığından esin alıyor. Hayal gücüne dayalı işler, yaratıcı konular, şairane enerjiler söz konusu.
Burcunuzu sert etkileyen gezegenlerin az olması 2007 yılının genel olarak akıcı ve rahatlatıcı geçebileceğini gösteriyor. Ancak, bu durumda gevşememeli ve ortaya çıkan fırsatlara karşı daha uyanık olmalısınız.
Şanslı alanlar: Jüpiter, 19 Aralık'a kadar büyük bir destek veriyor. Bu yıl kendinizi geliştirebileceğiniz konulara ağırlık vermelisiniz. Yeni bir dil öğrenmek, iş hayatında kullandığınız yetenekleri geliştirmek ya da tamamen bağımsız bir şey yaparak kendinizi yollara vurmanız olası.
Adalete, hukuka ait konular, mahkemeler ve anlaşmazlıklar da bu yıl olumlu sonuçlara bağlanabilir. Jüpiter, 19 Aralık'tan sonra iş hayatına ait gelişme olanakları getirebilir.
26 Şubat-6 Nisan, 15 Mayıs-24 Haziran, 7 Ağustos-29 Eylül Mars'ın olumlu açıda kalarak girişimlerinize hız verebileceğiniz bir dönem.
Mücadele alanları: Bu yıl sonbahar aylarında iş hayatında daha fazla emek ve çaba sarf etmeniz gereken koşullar ortaya çıkacak ve sizi yoracaktır. Bu dönemde sağlığa da özen göstermek gerekebilir. Ancak 2007'de en fazla zorlayıcı olan transitlerden birisi, Mars'ın 15 Kasım'dan başlayarak yapacağı geri hareket olacaktır. Bu dönemde iş ve ev arasındaki dengeler zorlanabilir. Öfkenize daha çok hâkim olmalısınız. Kariyer alanında yavaşlama da görülebilir.
Aşk ve ilişkiler: Çekici ve karşı cinsin dikkatini kazanan pek çok özelliğe sahiptir. Ancak çekiciliğine rağmen, bazı önceden kestirilemeyen problemler yüzünden ilişkilerinde sürtüşmeler ve engellerle karşılaşabilirler.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla