Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-01-2007, 17:52   #1
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2007 burçlar..

Koç -2007

Bu yıl hem şanslı gelişmelere tanık olacak hem de iş hayatınızda elde ettiğiniz gücü yapıcı biçimde kullanabileceksiniz. Şimdiye kadar hayal ettiğiniz ve ertelediğiniz projelerinizi gerçekleştirmek için güzel bir yıldasınız. Jüpiter yıl boyunca burcunuza destek olurken, hayatınıza renk ve yeni ufuklar katacak. Her zamanki cesaretinizi bu yıl çok daha verimli kullanabilirsiniz. Var olan engelleri aşabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz.
2007 özellikle eğitim, kültürel çalışmalar ve zihinsel konularda hazır fırsatlar sunuyor. Yabancılarla ilişkileriniz, yolculuklar büyük oranda artabilir. Kendinize olan güvenin arttığını göreceksiniz. Satürn de eylül ayına kadar desteğini sürdürecek. Bu sayede iş hayatında daha kolay bir denge ve sorumlulukları rahat biçimde değerlendirebileceğiniz imkânlar söz konusu olacak. Üstlerinizle ilişkilerde çok daha rahat edebilirsiniz. Ancak sonbahar aylarında iş ortamında ortaya çıkabilecek değişiklikler size daha fazla sorumluluk yükleyebilir.
Kova burcundaki Neptün, destekleyici açısını sürdürüyor. Özellikle 9-13 Nisan doğumlu Koç'lar Neptün'ün hassas yaratıcılığından esin alıyor. Hayal gücüne dayalı işler, yaratıcı konular, şairane enerjiler söz konusu.
Burcunuzu sert etkileyen gezegenlerin az olması 2007 yılının genel olarak akıcı ve rahatlatıcı geçebileceğini gösteriyor. Ancak, bu durumda gevşememeli ve ortaya çıkan fırsatlara karşı daha uyanık olmalısınız.
Şanslı alanlar: Jüpiter, 19 Aralık'a kadar büyük bir destek veriyor. Bu yıl kendinizi geliştirebileceğiniz konulara ağırlık vermelisiniz. Yeni bir dil öğrenmek, iş hayatında kullandığınız yetenekleri geliştirmek ya da tamamen bağımsız bir şey yaparak kendinizi yollara vurmanız olası.
Adalete, hukuka ait konular, mahkemeler ve anlaşmazlıklar da bu yıl olumlu sonuçlara bağlanabilir. Jüpiter, 19 Aralık'tan sonra iş hayatına ait gelişme olanakları getirebilir.
26 Şubat-6 Nisan, 15 Mayıs-24 Haziran, 7 Ağustos-29 Eylül Mars'ın olumlu açıda kalarak girişimlerinize hız verebileceğiniz bir dönem.
Mücadele alanları: Bu yıl sonbahar aylarında iş hayatında daha fazla emek ve çaba sarf etmeniz gereken koşullar ortaya çıkacak ve sizi yoracaktır. Bu dönemde sağlığa da özen göstermek gerekebilir. Ancak 2007'de en fazla zorlayıcı olan transitlerden birisi, Mars'ın 15 Kasım'dan başlayarak yapacağı geri hareket olacaktır. Bu dönemde iş ve ev arasındaki dengeler zorlanabilir. Öfkenize daha çok hâkim olmalısınız. Kariyer alanında yavaşlama da görülebilir.
Aşk ve ilişkiler: Çekici ve karşı cinsin dikkatini kazanan pek çok özelliğe sahiptir. Ancak çekiciliğine rağmen, bazı önceden kestirilemeyen problemler yüzünden ilişkilerinde sürtüşmeler ve engellerle karşılaşabilirler.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:52   #2
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Koç kadını: Koç kadını, meydan okunmaktan hoşlanır. Geyşa tipli bir kadın hiç değildir. Onu baskı altında tutacağınızı sanırsanız, yanılırsınız.
Bu yıl aşk hayatında yeni deneyimlere çok daha açık olabileceğinizi söyleyebiliriz. Satürn, aşkta ve sevgi ilişkilerinde test edildiğinizi göstermekte. Mars'ın olumlu açıları aşk hayatınıza daha fazla renk ve heyecan getirecektir. 16 Ocak'a kadar olan dönem, 26 Şubat - 6 Nisan, özellikle 15 Mayıs - 24 Haziran ve 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde aşk hayatında kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. 29 Eylül'den sonra çatışma ağır basabilir.
Koç erkeği: Koç erkekleri sözlerinin geçmesini isteyen ve eğer haritalarında fazla ateş ögesi de varsa, oldukça egosantrik partnerler olabilirler. Erken yaşta evlenmek onların büyük bir risk getirir. Bu yıl Koç erkekleri için bolca hareket ve yeni ufuklara açılma olanağı var. Bu durum hiç kuşkusuz ikili ilişkilere de yansıyabilir. Daha fazla arayış ve risk alma eğiliminin olduğu görülüyor.
Venüs'ün rahat açılar yaptığı dönemlerde, 4-28 Ocak, 21 Şubat-18 Mart, 12 Nisan-8 Mayıs, 5 Haziran-15 Temmuz, 9 Ağustos-8 Eylül, 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında duygularınızı daha rahat paylaşabilir ve aşkta mutluluğu daha kolay paylaşabilirsiniz.
İş ve para: Bu yıl iş hayatında yeni olanakların varlığını hissedeceksiniz. Yeni riskler alabilir ve daha cesur ilerleyebilir. İş hayatında yabancılarla ilişkiler ve yurtdışı anlaşmaların yeni fırsatlar sunabileceğini söyleyebiliriz.
Özellikle eylüle kadar olan dönemde yaratıcılığınızı ortaya koymanız zor olmayacak. Ancak eylül ayından sonra artan sorumluluklar ve daha sıkı çalışmanız gereken koşullar ortaya çıkabilir. Bu, iş açısından daha sınırlı risk almanız ve dikkatli olmanız gereken bir dönem..
Mars ve Satürn'ün konumu hemen başarı beklenmemesi gerektiğini, sabırlı davranılmasını gerekli kılıyor. Yılın son günlerinde ise Jüpiter işe ait planlarınızı bir kez daha gözden geçirmek isteyebileceğinizi anlatmakta.
Sağlık: Genel olarak sağlık konuları Jüpiter'in olumlu açısı altında korunuyor. Bu yıl aşırı hareketlilik ve heyecana açık olmak beslenmenize daha fazla özen göstermenizi gerekli kılabilir. Özellikle eylül ayı ile birlikte sağlığınızı daha fazla koruma altına almalısınız. 16 Ocak-26 Şubat döneminde de aşırı iş
yükünün getirebileceği stresler söz konusu olabilir. 15 Mayıs-24 Haziran arasında aşırı risk almak, hız, rekabet ve öfke vücudunuza zarar verebilir.
Merkürün etkisi: Merkür bu yıl yine su elementi burçlarda geriye gidecek. Merkür'ün geri gidişi duygusal hayatınıza önem vermeniz ve içinizdeki sesi dinlemeniz açısından gerekli bir sürece işaret edebilir. Sık sık yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz, 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında geri harekette olacak.
Tutulmalar: Bu yıl 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, özellikle mart ve eylül aylarında başkalarına hizmet etmek, fedakârlık göstermek, detaylar ve sağlık üzerinde durmak gibi konuları hayatınıza getirecek. Bu dönemlerde daha kabullenici olmak ve zihin-beden dengenizi sağlamlaştırmak yararlı olacaktır.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:53   #3
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 



Eylül fırsatlar dönemi
· Yükselen Koç: Bu yıl size yabancılar, eğitim ve iş alanlarında yeni fırsatlar getirecek. Bu hızlı dönemi Eylül ayına kadar iyi değerlendirmelisiniz. İşte de sabırlı olmanız gerekecek.
· Yükselen Boğa: İki yıldır özellikle ev hayatınızı ve kariyerinizi şekillendiren yorucu koşullar Eylül ayından sonra rahatlayacak. Bu yıl en büyük şans ortaklaşa konulardan doğacak.
· Yükselen İkizler: Bu yıl yeteneklerinizi ortaya koymanız açısından canlandırıcı bir yıl olacak. Bu yıl evlilik ya da anlaşmalar yoluyla gelebilecek fırsatlar da söz konusu.
· Yükselen Yengeç: Bu yıl, iş hayatında daha fazla tecrübe kazanabilmeniz açısından yeni olanaklar getirecek. Parasal alanda eylüle kadar kemerleri sıkmaya devam edebilirsiniz.
· Yükselen Aslan: Son iki yıldır hayatınıza yerleştirmeye çalıştığınız değişiklikler bu yıl karşılığını vermeye başlayacak. Bu yıl aşkta ve sevgi ilişkilerinde çok daha mutlu olabilirsiniz.
· Yükselen Başak: Hayatınızdaki belirsizliklere son vermek ve yeni kararlar almak açısından 2007 önemli. Bazı bitişler de gündeme gelebilir.
· Yükselen Terazi: Bu yıl sosyal çalışmalar, eğitim ve hareket içeren faaliyetler açısından oldukça canlı geçecek. Eylüle kadar iş hayatında koşulların dengeli ve verimli olduğunu görebileceksiniz.
· Yükselen Akrep: Bu yıl size iş hayatında ektiklerinizi biçebileceğiniz şartlar getirmekte. Bu yıl Jüpiter, parasal alanda rahatlama ve daha iyi koşullar sunmakta.
· Yükselen Yay: Jüpiter, bu yıl yükselen burcunuzdan geçerek size şans ve güven getirmekte. Yabancılarla ilgili konular, yolculuklar ya da bir çocuk doğumu da söz konusu olabilir.
· Yükselen Oğlak: Satürn, eylül ayına kadar yorucu koşullara işaret ediyor. Ortaklaşa konular, eşin ya da ortağın para durumu, mirasa ilişkin konularda gerçekçi olmak gerekiyor.
· Yükselen Kova: Satürn eylül ayına kadar sizi bekletebilir ve önemli projeleri geciktirebilir. Özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar ve evlilik hayatınızda daha gerçekçi olmalısınız.
· Yükselen Balık: Bu yıl çok hareketli ve yeni kararlarla dolu olacağa benziyor. Jüpiter, bu dönemde iş hayatındaki şansa ve üstlerinizden gelebilecek imkânlara işaret etmekte.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:54   #4
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Koç
(21 Mart- 20 Nisan)
Tanımlayan söz: Kendimi arıyorum
Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Cesur ve girişimci, başkalarına heves veren, kolay anlayan, dürüst ve kararlı, inançlı
Kötü kullanıldığında ve abartıldığında: Kaba ve fanatik, egoist, başkalarının duygularına duyarsız, dikkatsiz, önyargılı
Yönetici gezegeni: Mars
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:54   #5
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Elementi: Ateş,
Niteliği: Öncü
Mitolojisi: Koç eski kaynaklarda her zaman kurbanlık olarak kabul edilmiştir. Romalılar ve Yunanlılar düşman şehirlerin kapılarını kırmak için koç başlı silahlar kullanmışlardır. Greklerin altın post hikâyesine göre, Phrixus ve Helle, Athamas kralının çocuklarıdır. Babaları tarafından tanrılara kurban edilmek üzere bir dağ başına çıkarılırlar. Ancak tanrılar çocukların değil, üvey annelerinin kurban edilmesini istemektedir. Tam öldürülecekleri sırada, altın postlu kanatlı bir koç belirir ve onlardan sırtına binmesini ister, Colchis adında güvende olacakları bir yere kaçarlar.
Vücutta karşı geldiği bölge: Baş ve yüz kısmı
Rengi: Kırmızı, kızıla kaçan renkler
Metali: Demir
Taşı: Elmas
En uyumlu olduğu burçlar: Aslan ve Yay
En zorlandığı burçlar: Yengeç, Terazi ve Oğlak


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:54   #6
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Boğa – 2007


2005 yılının ikinci yarısından bu yana hayatınızda pek çok şey değişiyor ve yeni temeller atmakla meşgulsünüz. Kuşkusuz bu süreç kolay gerçekleşmiyor. Gerek ev gerekse işle ilgili konularda radikal kararlar almak, bazı şeyleri bitirmek ve hayatınıza yeni bir dönem açmanız gerekiyor. Bu dönemde, eylül ayına kadar Aslan burcundaki Satürn'ün baskısının devam ettiğini görebilirsiniz.
Özellikle Boğa burcunun son on gününde, 10-21 Mayıs doğumlu olanlar kendilerini daha fazla kısıtlanmış hissedebilirler, işte ilerleme çok yavaş olabilir. Her zamanki sabrınızı ortaya koymanız gerekiyor. Satürn sizden ev hayatının sorumluluklarını daha fazla üstlenmenizi talep ediyor. Örneğin eve ait bu yükler yeni bir çocuk, ya da yaşlı bir kişi nedeniyle de olabilir. Ancak bir yandan da, özellikle iş hayatında yavaş ama emin ilerleyebilirsiniz.
Satürn'le birlikte Neptün, özellikle 10-15 Mayıs doğumlu Boğalara belirsizlik, isteksizlik ve yönsüzlük getiriyor. Tam tersine Neptün onlara hassasiyet ve ruhsal konulara da yönelme ihtiyacı getirmekte. Belki de bu sayede hayatlarını daha iyi sorgulamaktalar. Ancak kuşkusuz bu tarihlerde doğanlar sağlıklarına daha fazla özen göstermeli ve hareketli kalmaya çalışmalılar.
2003 yılından bu yana Uranüs Boğalara yaratıcı alanda daha fazla ilham ve değişiklikler yapabilme cesareti getiriyor. Bu yıl özellikle 2-9 Mayıs doğumlu olan Boğalar Uranüs'ün getirdiği yaratıcı ve yenilikçi titreşimleri daha kolay hissedebilirler.
Pluto ise Boğaları bazı ikilemlere sürüklemekte ve kendi kişisel güçlerini ortaya koyarken huzursuzluk yaratmakta. Bu etki 18-21 Mayıs doğumlu Boğalar tarafından daha fazla hissedebilir.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:55   #7
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Şanslı alanlar: Yay burcundaki Jüpiter bu yıl şanslı alanların ilişkilerden ve paylaşımdan kaynaklanacağını gösteriyor. Ayrıca maddi alanda bu dönemde avantajlar elde edebilirsiniz. Bu fırsatlar ilişkiler, anlaşmalar ve ortaklıklar yoluyla gelebilir. Ortağınız ya da eşiniz size daha fazla olanak sunabilir. Onun durumundaki iyileşme size de yansıyabilir.
Bu yıl miras ya da toplu kazançlar da söz konusu olabilir. 19 Aralık'tan sonra Oğlak burcuna ilerleyecek olan Jüpiter, yılın son günlerinde yabancılarla ya da eğitimle ilişkili, ufuklarınızı açabilecek olanaklar sunacak.
Mücadele alanları: Genel olarak Satürn'ün Aslan burcunda kaldığı 2 Eylül tarihine kadar koşulların daha yorucu olacağını söylemeliyiz. Çok şey başarabilirsiniz ve hayatınızda temeller atabilirsiniz ancak koşullar daha kısıtlayıcı olabilir. Ayrıca Mars'ın sert açıda kaldığı dönemlerde acele ile verilen kararlar, kıskançlığın ya da tartışmaların yaratabileceği sorunlar sizi yorabilir. Mars 26 Şubat - 6 Nisan döneminde özellikle ev hayatına ait konularda yorgunluklar getirebilir. Bu dönemde iş hayatında da sabırlı davranmalı, üstlerinizle ilişkileri yumuşak tutmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca Mars 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında da burcunuzdan geçecek. Bu fiziksel açıdan yoğun bir dönem olabilir ve sıkı çalışma, yeni başlangıçlar getirebilir. Ancak küçük kazalara ya da risk içeren konulara daha özenli yaklaşmak, vücudu korumak gerekebilir.
Aşk ve ilişkiler: Venüs'ün burcu olan Boğa dişil, manyetik çekiciliğe sahip bir burçtur. Huzurlu yapıları ve sakinlikleri ile aktif biçimde değil ancak, pasif şekilde başkalarını kendilerine doğru çekme gücünü sahiptirler. Çok fazla söze girip olayı karmaşıklaştırmadan, açık bir tavırları vardır. Sözler yerine müzik, ya da dokunsal olan şeyler onların cinsel heyecanlarını artırabilir. Boğalar uzun vadeli ilişkileri tercih ederler.
Boğa kadını: İlgili gezegen Venüs onlara yuvarlak hatlar, sessiz ama çekici bir albeni ve tensel hazlar verir. Haritalarında Venüsleri güçlü olan Boğa kadınları güzel olmaya, giyime ve rahatlığa, konfora önem verirler. Bu bakımdan Boğa kadını erkekler için, ideal, uyumlu dişi figürü gibi görünürler.
Bu yıl Mars'ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde karşı cinsle ilişkilerinizde daha başarılı olabilirsiniz. Mars 16 Ocak - 26 Şubat, 24 Haziran - 7 Ağustos ve 29 Eylül sonrasında uyumlu açılar içinde kalmakta. Ancak 24 Haziran- 7 Ağustos döneminde ilişkilerde aşırı ısrar, sert tavırlar ve güvensizlikten kaynaklanabilecek huzursuzluklara dikkat etmelisiniz.
Boğa erkeği: Biriktirmeyi seven, maddi konularda becerikli tiplerdir. Fiziksel görünümlerine önem verirler ve rasgele giyinmek yerine dayanıklı, pratik ama düzgün bir giyinme stilleri vardır. Diğer erkeklere göre renk uyumuna daha fazla özen gösterirler. Bu yıl aşk hayatınızda belirli dönemlerin daha akıcı ve keyif verici olduğunu söyleyebiliriz. Venüs'ün uyumlu açıları altında aşkın olumlu yönlerini çok daha kolay yakalayabilirsiniz. Özellikle 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart - 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında ilişkilerinizde uyumlu olabilirsiniz
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:55   #8
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İş ve para: İş açısından eylüle kadar daha fazla sabır göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Mesleki alanda gerçek ilerlemenin eylülden sonra hareketlenmeye başlayacağını söyleyebiliriz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında yorucu koşulların ağır basacağı görülmekte. Mars 24 Haziran-7 Ağustos arasında burcunuzda ilerlerken yeni girişimler ve olayları istediğiniz yönde ilerletebileceğiniz fırsatlar da doğacak.
İş hayatında ortaklıkların getirebileceği fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Kredi kullanmak açısından daha geniş imkânlar bulabilirsiniz. Ayrıca ortaklaşa işin içeriğinde yabancılar, yurtdışına ya da eğitime ait bir konu da yer alabilir. Yabancıların getirebileceği imkânlar rahatlatıcı olabilir. Parasal alanda elinizdeki kaynakları verimli kullanma sorumluluğu içindesiniz. Satürn daha tutumlu olmanızı gerektiriyor. Özellikle 7 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında beklenmedik masraflar yüzünden bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir.
Sağlık: Sağlığınıza geçen yıl olduğu gibi daha fazla önem vermelisiniz. Eylülden sonra sağlık açısından daha destekleyici bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz. Bu tarihe kadar Satürn'ün sert açısı endişe gibi duyguların yıpratıcı olabileceğini gösteriyor. 26 Şubat- 6 Nisan arasında aşırı çalışma, soğuklar ve gerginlikler sağlığınız açısından tehdit oluşturabilir.
Merkür'ün etkisi: Merkür'ün geri gittiği dönemlerde düşüncelerde değişiklik, ayrıntıların farkına varmak ve hatalarını görmek çok daha kolay olabilir. Bu dönemlerde önemli kontratlarda son sözü söylememelisiniz. Ancak üzerinde çalıştığınız konuların eksiklerini daha rahat görebilir ve düzeltebilirsiniz. 2007'de Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri gidiyor olacak.
Tutulmalar: Bu yıl 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, özellikle mart ve eylül aylarında yakın çevrenizde hareketlilik, kardeşlerle ilgili konular, eğitim gibi zihinsel uğraşları ve yabancılarla ilişkili uğraşları aniden değiştirebilir. Bu konularda yeni deneyimlere açık olmak çok şey kazandırabilir. Düşüncelerinizde aşırı ısrarcı olmamanın faydalarını göreceksiniz.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:55   #9
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yükselen Yengeç'te iş değişikliği olabilir
· Yükselen Koç: Şans size yabancılarla ilgili konulardan, eğitimden ya da yolculuklardan gelebilir. Eylülden sonra iş hayatında daha fazla mücadele görülebilir. Detaylara önem vermeniz gerekecek.
· Yükselen Boğa: Hayatınıza yeni bir temel attığınız, sizi kısıtlayan koşulların olduğu bir dönemdesiniz. Ancak yavaş da olsa yeni başlangıçlar da yapıyorsunuz. Bu yorucu koşullar eylül ayına kadar sürebilir.
· Yükselen İkizler: Bu Son iki yıldır sizi meşgul eden konuları Eylül ayında tamamlayabileceksiniz. 2007 evlilikle ilgili düşüncelerinizi de olgunlaştırabilir ve ilginç fırsatlar sunabilir. Birikimlere dikkat.
· Yükselen Yengeç: Son iki yıldır süregelen maddi kaynak ve tutumlu olmayı gerektiren koşullar eylül ayından itibaren değişecek. Bu yıl iş ortamında değişiklikler ve genişleme yaşayabilirsiniz.
· Yükselen Aslan: İş hayatında yeni bir dönemece doğru gitmektesiniz. Bu yıl aşk hayatınız açısından daha hareketli ve keyifli olabilir. Çocuklarla ilgili konular hayatınıza renk katabilir.
· Yükselen Başak: Kendiniz ve kariyerinizle ilgili konularda belirsizlikleri eylül ayı ile birlikte geride bırakabilirsiniz. Eve ait konular, yatırımlar, evde daha fazla hareketlilik sizi mutlu edebilir. .
· Yükselen Terazi: Sosyal konularda alacağınız sorumluluklar size başarı getirebilir. Ancak eylül ayından itibaren bazı belirsizlikler ve bitişler gündeme gelebilir. Kararlarınızda daha gerçekçi olmalısınız.
· Yükselen Akrep: İş hayatınızda ileriye yönelik değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz. Eylül ayından başlamak üzere gruplarla ilgili çalışmalar ve sosyal konularda üstlenebileceğiniz yeni görevler söz konusu.
· Yükselen Yay: Jüpiter size daha fazla özgürlük, iyimserlik ve kendini geliştirme olanakları getirecek. Eylül ayından itibaren iş hayatında daha fazla sorumluluk söz konusu olabilir.
· Yükselen Oğlak: Bu yıl eylül ayına kadar üzerinizde daha fazla yük ve sorumluluk söz konusu. Eylülden sonra pek çok konuda kararlarınızı gözden geçireceksiniz. Bu dönemde evlilik ve ilişkilere önem vermek gerekiyor.
· Yükselen Kova: Son iki yıldan beri Satürn pek çok konuda bekleme ve gecikmeler getiriyor. Özellikle evlilikler, ortaklıklar ve anlaşmalar bu dönemde test edilmekte. Geleceğe daha iyimser bakacaksınız.
· Yükselen Balık: 2007 pek çok bakımdan hareketli ve iş açısından bereketli bir yıl olabilir. Jüpiter'in etkisi ile daha fazla yolculuk, daha çok kişi ile temas gündeme gelebilir
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 17:55   #10
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Boğa
(21 Nisan- 21 Mayıs)
Tanımlayan söz: Kendimi sahip olduklarımda arıyorum
Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Kararlı ve sadık, güvenilir, zevk sahibi, sakin, huzur verici, pratik ve ekonomik, verimli
Kötü kullanıldığında ve abartıldığında: İnatçı ve mantıksızca duygusal, fazla sahip olmacı, inatçı, zevklere fazla düşkün, tembelce ve ağır, sadece maddi kazanç peşinde
Yönetici gezegeni: Venüs
Elementi: Toprak,

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 15:06 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580