Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:52   #2
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Koç kadını: Koç kadını, meydan okunmaktan hoşlanır. Geyşa tipli bir kadın hiç değildir. Onu baskı altında tutacağınızı sanırsanız, yanılırsınız.
Bu yıl aşk hayatında yeni deneyimlere çok daha açık olabileceğinizi söyleyebiliriz. Satürn, aşkta ve sevgi ilişkilerinde test edildiğinizi göstermekte. Mars'ın olumlu açıları aşk hayatınıza daha fazla renk ve heyecan getirecektir. 16 Ocak'a kadar olan dönem, 26 Şubat - 6 Nisan, özellikle 15 Mayıs - 24 Haziran ve 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde aşk hayatında kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz. 29 Eylül'den sonra çatışma ağır basabilir.
Koç erkeği: Koç erkekleri sözlerinin geçmesini isteyen ve eğer haritalarında fazla ateş ögesi de varsa, oldukça egosantrik partnerler olabilirler. Erken yaşta evlenmek onların büyük bir risk getirir. Bu yıl Koç erkekleri için bolca hareket ve yeni ufuklara açılma olanağı var. Bu durum hiç kuşkusuz ikili ilişkilere de yansıyabilir. Daha fazla arayış ve risk alma eğiliminin olduğu görülüyor.
Venüs'ün rahat açılar yaptığı dönemlerde, 4-28 Ocak, 21 Şubat-18 Mart, 12 Nisan-8 Mayıs, 5 Haziran-15 Temmuz, 9 Ağustos-8 Eylül, 8 Kasım-5 Aralık tarihleri arasında duygularınızı daha rahat paylaşabilir ve aşkta mutluluğu daha kolay paylaşabilirsiniz.
İş ve para: Bu yıl iş hayatında yeni olanakların varlığını hissedeceksiniz. Yeni riskler alabilir ve daha cesur ilerleyebilir. İş hayatında yabancılarla ilişkiler ve yurtdışı anlaşmaların yeni fırsatlar sunabileceğini söyleyebiliriz.
Özellikle eylüle kadar olan dönemde yaratıcılığınızı ortaya koymanız zor olmayacak. Ancak eylül ayından sonra artan sorumluluklar ve daha sıkı çalışmanız gereken koşullar ortaya çıkabilir. Bu, iş açısından daha sınırlı risk almanız ve dikkatli olmanız gereken bir dönem..
Mars ve Satürn'ün konumu hemen başarı beklenmemesi gerektiğini, sabırlı davranılmasını gerekli kılıyor. Yılın son günlerinde ise Jüpiter işe ait planlarınızı bir kez daha gözden geçirmek isteyebileceğinizi anlatmakta.
Sağlık: Genel olarak sağlık konuları Jüpiter'in olumlu açısı altında korunuyor. Bu yıl aşırı hareketlilik ve heyecana açık olmak beslenmenize daha fazla özen göstermenizi gerekli kılabilir. Özellikle eylül ayı ile birlikte sağlığınızı daha fazla koruma altına almalısınız. 16 Ocak-26 Şubat döneminde de aşırı iş
yükünün getirebileceği stresler söz konusu olabilir. 15 Mayıs-24 Haziran arasında aşırı risk almak, hız, rekabet ve öfke vücudunuza zarar verebilir.
Merkürün etkisi: Merkür bu yıl yine su elementi burçlarda geriye gidecek. Merkür'ün geri gidişi duygusal hayatınıza önem vermeniz ve içinizdeki sesi dinlemeniz açısından gerekli bir sürece işaret edebilir. Sık sık yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz, 12 Ekim - 2 Kasım günleri arasında geri harekette olacak.
Tutulmalar: Bu yıl 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, özellikle mart ve eylül aylarında başkalarına hizmet etmek, fedakârlık göstermek, detaylar ve sağlık üzerinde durmak gibi konuları hayatınıza getirecek. Bu dönemlerde daha kabullenici olmak ve zihin-beden dengenizi sağlamlaştırmak yararlı olacaktır.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla