Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:55   #8
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İş ve para: İş açısından eylüle kadar daha fazla sabır göstermeniz gereken bir dönemdesiniz. Mesleki alanda gerçek ilerlemenin eylülden sonra hareketlenmeye başlayacağını söyleyebiliriz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında yorucu koşulların ağır basacağı görülmekte. Mars 24 Haziran-7 Ağustos arasında burcunuzda ilerlerken yeni girişimler ve olayları istediğiniz yönde ilerletebileceğiniz fırsatlar da doğacak.
İş hayatında ortaklıkların getirebileceği fırsatları değerlendirmeye bakmalısınız. Kredi kullanmak açısından daha geniş imkânlar bulabilirsiniz. Ayrıca ortaklaşa işin içeriğinde yabancılar, yurtdışına ya da eğitime ait bir konu da yer alabilir. Yabancıların getirebileceği imkânlar rahatlatıcı olabilir. Parasal alanda elinizdeki kaynakları verimli kullanma sorumluluğu içindesiniz. Satürn daha tutumlu olmanızı gerektiriyor. Özellikle 7 Ağustos - 29 Eylül tarihleri arasında beklenmedik masraflar yüzünden bütçenizi gözden geçirmeniz gerekebilir.
Sağlık: Sağlığınıza geçen yıl olduğu gibi daha fazla önem vermelisiniz. Eylülden sonra sağlık açısından daha destekleyici bir dönemin başlayacağını söyleyebiliriz. Bu tarihe kadar Satürn'ün sert açısı endişe gibi duyguların yıpratıcı olabileceğini gösteriyor. 26 Şubat- 6 Nisan arasında aşırı çalışma, soğuklar ve gerginlikler sağlığınız açısından tehdit oluşturabilir.
Merkür'ün etkisi: Merkür'ün geri gittiği dönemlerde düşüncelerde değişiklik, ayrıntıların farkına varmak ve hatalarını görmek çok daha kolay olabilir. Bu dönemlerde önemli kontratlarda son sözü söylememelisiniz. Ancak üzerinde çalıştığınız konuların eksiklerini daha rahat görebilir ve düzeltebilirsiniz. 2007'de Merkür 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri gidiyor olacak.
Tutulmalar: Bu yıl 19 Mart'ta ve 11 Eylül'de, sırasıyla Balık ve Başak burçlarında gerçekleşecek olan tutulmalar, özellikle mart ve eylül aylarında yakın çevrenizde hareketlilik, kardeşlerle ilgili konular, eğitim gibi zihinsel uğraşları ve yabancılarla ilişkili uğraşları aniden değiştirebilir. Bu konularda yeni deneyimlere açık olmak çok şey kazandırabilir. Düşüncelerinizde aşırı ısrarcı olmamanın faydalarını göreceksiniz.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla