Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:55   #7
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Şanslı alanlar: Yay burcundaki Jüpiter bu yıl şanslı alanların ilişkilerden ve paylaşımdan kaynaklanacağını gösteriyor. Ayrıca maddi alanda bu dönemde avantajlar elde edebilirsiniz. Bu fırsatlar ilişkiler, anlaşmalar ve ortaklıklar yoluyla gelebilir. Ortağınız ya da eşiniz size daha fazla olanak sunabilir. Onun durumundaki iyileşme size de yansıyabilir.
Bu yıl miras ya da toplu kazançlar da söz konusu olabilir. 19 Aralık'tan sonra Oğlak burcuna ilerleyecek olan Jüpiter, yılın son günlerinde yabancılarla ya da eğitimle ilişkili, ufuklarınızı açabilecek olanaklar sunacak.
Mücadele alanları: Genel olarak Satürn'ün Aslan burcunda kaldığı 2 Eylül tarihine kadar koşulların daha yorucu olacağını söylemeliyiz. Çok şey başarabilirsiniz ve hayatınızda temeller atabilirsiniz ancak koşullar daha kısıtlayıcı olabilir. Ayrıca Mars'ın sert açıda kaldığı dönemlerde acele ile verilen kararlar, kıskançlığın ya da tartışmaların yaratabileceği sorunlar sizi yorabilir. Mars 26 Şubat - 6 Nisan döneminde özellikle ev hayatına ait konularda yorgunluklar getirebilir. Bu dönemde iş hayatında da sabırlı davranmalı, üstlerinizle ilişkileri yumuşak tutmaya özen göstermelisiniz. Ayrıca Mars 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında da burcunuzdan geçecek. Bu fiziksel açıdan yoğun bir dönem olabilir ve sıkı çalışma, yeni başlangıçlar getirebilir. Ancak küçük kazalara ya da risk içeren konulara daha özenli yaklaşmak, vücudu korumak gerekebilir.
Aşk ve ilişkiler: Venüs'ün burcu olan Boğa dişil, manyetik çekiciliğe sahip bir burçtur. Huzurlu yapıları ve sakinlikleri ile aktif biçimde değil ancak, pasif şekilde başkalarını kendilerine doğru çekme gücünü sahiptirler. Çok fazla söze girip olayı karmaşıklaştırmadan, açık bir tavırları vardır. Sözler yerine müzik, ya da dokunsal olan şeyler onların cinsel heyecanlarını artırabilir. Boğalar uzun vadeli ilişkileri tercih ederler.
Boğa kadını: İlgili gezegen Venüs onlara yuvarlak hatlar, sessiz ama çekici bir albeni ve tensel hazlar verir. Haritalarında Venüsleri güçlü olan Boğa kadınları güzel olmaya, giyime ve rahatlığa, konfora önem verirler. Bu bakımdan Boğa kadını erkekler için, ideal, uyumlu dişi figürü gibi görünürler.
Bu yıl Mars'ın burcunuzla uyumlu olduğu dönemlerde karşı cinsle ilişkilerinizde daha başarılı olabilirsiniz. Mars 16 Ocak - 26 Şubat, 24 Haziran - 7 Ağustos ve 29 Eylül sonrasında uyumlu açılar içinde kalmakta. Ancak 24 Haziran- 7 Ağustos döneminde ilişkilerde aşırı ısrar, sert tavırlar ve güvensizlikten kaynaklanabilecek huzursuzluklara dikkat etmelisiniz.
Boğa erkeği: Biriktirmeyi seven, maddi konularda becerikli tiplerdir. Fiziksel görünümlerine önem verirler ve rasgele giyinmek yerine dayanıklı, pratik ama düzgün bir giyinme stilleri vardır. Diğer erkeklere göre renk uyumuna daha fazla özen gösterirler. Bu yıl aşk hayatınızda belirli dönemlerin daha akıcı ve keyif verici olduğunu söyleyebiliriz. Venüs'ün uyumlu açıları altında aşkın olumlu yönlerini çok daha kolay yakalayabilirsiniz. Özellikle 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart - 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında ilişkilerinizde uyumlu olabilirsiniz
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla