Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:54   #6
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Boğa – 2007


2005 yılının ikinci yarısından bu yana hayatınızda pek çok şey değişiyor ve yeni temeller atmakla meşgulsünüz. Kuşkusuz bu süreç kolay gerçekleşmiyor. Gerek ev gerekse işle ilgili konularda radikal kararlar almak, bazı şeyleri bitirmek ve hayatınıza yeni bir dönem açmanız gerekiyor. Bu dönemde, eylül ayına kadar Aslan burcundaki Satürn'ün baskısının devam ettiğini görebilirsiniz.
Özellikle Boğa burcunun son on gününde, 10-21 Mayıs doğumlu olanlar kendilerini daha fazla kısıtlanmış hissedebilirler, işte ilerleme çok yavaş olabilir. Her zamanki sabrınızı ortaya koymanız gerekiyor. Satürn sizden ev hayatının sorumluluklarını daha fazla üstlenmenizi talep ediyor. Örneğin eve ait bu yükler yeni bir çocuk, ya da yaşlı bir kişi nedeniyle de olabilir. Ancak bir yandan da, özellikle iş hayatında yavaş ama emin ilerleyebilirsiniz.
Satürn'le birlikte Neptün, özellikle 10-15 Mayıs doğumlu Boğalara belirsizlik, isteksizlik ve yönsüzlük getiriyor. Tam tersine Neptün onlara hassasiyet ve ruhsal konulara da yönelme ihtiyacı getirmekte. Belki de bu sayede hayatlarını daha iyi sorgulamaktalar. Ancak kuşkusuz bu tarihlerde doğanlar sağlıklarına daha fazla özen göstermeli ve hareketli kalmaya çalışmalılar.
2003 yılından bu yana Uranüs Boğalara yaratıcı alanda daha fazla ilham ve değişiklikler yapabilme cesareti getiriyor. Bu yıl özellikle 2-9 Mayıs doğumlu olan Boğalar Uranüs'ün getirdiği yaratıcı ve yenilikçi titreşimleri daha kolay hissedebilirler.
Pluto ise Boğaları bazı ikilemlere sürüklemekte ve kendi kişisel güçlerini ortaya koyarken huzursuzluk yaratmakta. Bu etki 18-21 Mayıs doğumlu Boğalar tarafından daha fazla hissedebilir.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla