Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:53   #3
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 



Eylül fırsatlar dönemi
· Yükselen Koç: Bu yıl size yabancılar, eğitim ve iş alanlarında yeni fırsatlar getirecek. Bu hızlı dönemi Eylül ayına kadar iyi değerlendirmelisiniz. İşte de sabırlı olmanız gerekecek.
· Yükselen Boğa: İki yıldır özellikle ev hayatınızı ve kariyerinizi şekillendiren yorucu koşullar Eylül ayından sonra rahatlayacak. Bu yıl en büyük şans ortaklaşa konulardan doğacak.
· Yükselen İkizler: Bu yıl yeteneklerinizi ortaya koymanız açısından canlandırıcı bir yıl olacak. Bu yıl evlilik ya da anlaşmalar yoluyla gelebilecek fırsatlar da söz konusu.
· Yükselen Yengeç: Bu yıl, iş hayatında daha fazla tecrübe kazanabilmeniz açısından yeni olanaklar getirecek. Parasal alanda eylüle kadar kemerleri sıkmaya devam edebilirsiniz.
· Yükselen Aslan: Son iki yıldır hayatınıza yerleştirmeye çalıştığınız değişiklikler bu yıl karşılığını vermeye başlayacak. Bu yıl aşkta ve sevgi ilişkilerinde çok daha mutlu olabilirsiniz.
· Yükselen Başak: Hayatınızdaki belirsizliklere son vermek ve yeni kararlar almak açısından 2007 önemli. Bazı bitişler de gündeme gelebilir.
· Yükselen Terazi: Bu yıl sosyal çalışmalar, eğitim ve hareket içeren faaliyetler açısından oldukça canlı geçecek. Eylüle kadar iş hayatında koşulların dengeli ve verimli olduğunu görebileceksiniz.
· Yükselen Akrep: Bu yıl size iş hayatında ektiklerinizi biçebileceğiniz şartlar getirmekte. Bu yıl Jüpiter, parasal alanda rahatlama ve daha iyi koşullar sunmakta.
· Yükselen Yay: Jüpiter, bu yıl yükselen burcunuzdan geçerek size şans ve güven getirmekte. Yabancılarla ilgili konular, yolculuklar ya da bir çocuk doğumu da söz konusu olabilir.
· Yükselen Oğlak: Satürn, eylül ayına kadar yorucu koşullara işaret ediyor. Ortaklaşa konular, eşin ya da ortağın para durumu, mirasa ilişkin konularda gerçekçi olmak gerekiyor.
· Yükselen Kova: Satürn eylül ayına kadar sizi bekletebilir ve önemli projeleri geciktirebilir. Özellikle ikili ilişkiler, anlaşmalar ve evlilik hayatınızda daha gerçekçi olmalısınız.
· Yükselen Balık: Bu yıl çok hareketli ve yeni kararlarla dolu olacağa benziyor. Jüpiter, bu dönemde iş hayatındaki şansa ve üstlerinizden gelebilecek imkânlara işaret etmekte.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla