Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-01-2007, 18:01   #31
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Aşk hayatında yenilenme
Uranüs tüm Akreplere destek veriyor. Bu gezegen değişimin, özgürleşmenin ve yenilikçi olmanın gücüdür. Uranüs sayesinde özellikle yaratıcı alanda çok daha orijinal olabilirsiniz. Aynı zamanda kendinizi daha özgürce ifade etmek, aşk hayatında yenilenme yaşamak da olası.
2007 yılında özellikle 4-11 Kasım doğumlu Akrepler, Uranüs'ün bu yenileyici ve değiştirici enerjisini alırken, geçmiş alışkanlıklardan ve sınırlamalardan çok daha kolay kurtulabilir ve hayatlarında yenilenme yaşayabilirler.
Neptün ise burcunuzla zorlayıcı açısını uzun zamandır devam ettiriyor. Neptün etkisi altında yanılgılar, dağınıklık, motivasyon kaybı ve hayal kırıklıkları gündeme gelebilir. Bu yıl özellikle 11-15 Kasım doğumlu Akrepler yoğun Neptün transiti yaşamakta. Bugünlerde doğanlar gerek iş hayatında otorite figürleri ile gerekse özel yaşamlarındaki beraberliklerinde daha gerçekçi olmak zorundalar. Neptün bedensel zayıflıklar da getirebileceği için sağlığa da dikkat etme gereği var.
Bu yıl burcunuzun yöneticisi Mars, 29 Eylül'den itibaren Yengeç burcunda uzun süre kalacak ve burada geri hareket yapacak. Bu bakımdan sonbahar aylarında eğitim, yolculuklar ve yabancılarla ilgili ilişkilerde yeni adımlar atabilir ancak tam olarak istediğiniz yönde ilerlemekte bazı pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. İş hayatında daha sabırlı olmak sayesinde başarı elde edebilirsiniz.
Şanslı alanlar: Jüpiter, bu yıl 19 Aralık tarihine kadar size finansal alanda rahatlama ve nakit durumunuzu daha iyi değerlendirebileceğiniz imkânlar getiriyor. Birikimlerinizi daha verimli biçimde değerlendirebilirsiniz. Çalışma kapasitenizin artması size işte genişlemek için yeni olanaklar sunabilir. Ayrıca yabancılarla ilgili konular, dış ticaret ve yapacağınız yolculuklar size iş açısından fırsatlar da getirebilir. Özellikle Mars'ın olumlu açılar içinde olduğu 16 Ocak - 26 Şubat, 6 Nisan - 15 Mayıs ve 29 Eylül sonrasında fiziksel enerjinizi yapıcı yönde kullanabilirsiniz.
Mücadele alanları: Genel olarak eylül ayına kadar olan dönemde daha fazla baskı altındasınız. Bu dönemde iş hayatında üstlerinizle ilişkilere ve disipline önem vermeniz gerekiyor. Özellikle Akrep burcunun son on gününde doğanlar kariyerleri açısından mücadele içinde olacaklar ve eğer eğer dikkatli olurlarsa büyük başarılar da elde edebilirler. Bu arada Mars'ın sert açılar altında olduğunuz dönemlerde 26 Şubat - 6 Nisan, 24 Haziran - 7 Ağustos günleri arasında ilişkilerde daha toleranslı olmak ve ortaya çıkan engeller karşısında soğukkanlılığınızı korumanız gerekiyor. Şubat-Nisan geçişinde ev ve güvenliğe ait konular, iş koşulları daha yıpratıcı olabilir. Haziran - Temmuz dönemlerinde ise ikili ilişkiler, anlaşmalar ve evlilik hayatında daha dengeli olmaya bakmalısınız.
Aşk ve ilişkiler: Farkında olmadan bile seksi olabilirler. Cinsel heyecana karşı fazlasıyla duyarlıdırlar. Akrep aynı zamanda sınırları da zorlayan bir burçtur. Yeni deneyimler ona çekici gelir ve aşkın ateşinde tutkuyla yanmak isterler. Eğer bir beraberlik çok sakin ve sağlam ilerliyorsa, Akrep bundan da
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:02   #32
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

şikâyet edebilir. Zira Akrep yerinde uslu uslu oturabilen bir burç değildir. Mutlaka bir yenilenme ve kriz yaratma arzusundadır.
Akrep kadını: Zayıflıklardan hoşlanmayan bir yapısı vardır. Tutkulu bir aşk hayatı arayan Akrep kadını, hafif ve yüzeysel ilişkilerden kolayca sıkılabilir. Duygusal hayatında son derece yoğun ve çoğu zaman ya hep ye hiç diyebilecek bir tutum içinde olabilir. Aynı zamanda cinsellik bu kadının hayatında son derece önemli bir yer tutabilir. Özellikle Venüs de Akrep burcundaysa, daha yakıcı ve huzursuz, sahip olmacı eğilimler öne çıkacaktır.
Uranüs'ün konumu bu yıl aşkta sürprizlere ve yeniliklere işaret ediyor. Aşkta daha fazla özgürlük arayabilir ve sizi kısıtlayan şartlardan kurtulabilirsiniz. Venüs'ün olumlu açıları açıları altında kaldığınız 28 Ocak - 21 Şubat, 8 Mayıs - 5 Haziran, 5 - 30 Aralık dönemlerinde yeni ilişkiler ortaya çıkabilir ya da süregelen ilişkiler daha olumlu bir yöne doğru girebilir. Ancak yakın beraberliklerde 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında ortaya çıkabilecek güvensizlikleri aşmak gerekecek.
Akrep erkeği: Akrep erkeği duygularını çok rahat açıklayan birisi olmayabilir, ancak derinliği ve ilişkilerinde tutku arayan eğilimleriyle çekici bir görünüm sergiler. Maceraperest ve cinselliğe önem veren özellikleri ile beraber bakıldığında, kendisi için uygun bir partnere sahip olup olmadığı evlilik hayatında mutluluk açısından büyük önem taşıyacaktır. Bu yıl aşkta yenilik arayışı içinde olabilir ve daha maceraperest davranabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz olumlu dönemler özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs ve 29 Eylül 31 Aralık olarak dikkat çekiyor. Ancak hafif de olsa, zevklerde uyuşmazlık ve yanlış anlamaların yaşanabileceği bazı dönemler de var. 4 - 28 Ocak, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim dönemlerinde ilişkilerde daha esnek olmaya bakmalısınız.
İş ve para: Bu yıl parasal konularda rahatlatıcı koşullar var. Yeteneklerinizi somut kazançlara dönüştürmek için harekete geçmeli ve ortaya çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Jüpiter transiti parasal alandaki başarılarınızı arttırmakta ancak yine de bu nedenle rahat davranmamalı ve birikimlerinizi ısraf etmemelisiniz. Bu yıl kendinizi geliştirdiğiniz ölçüde kazançlarınızda artış olabilir. Ayrıca, şimdiye kadar bağlı kalan kalan parasal birikimlere de ulaşma imkânınız var.
İş hayatında eylül sonrasında üzerinizde baskıların hafiflediğini görmek oldukça rahatlatıcı olacak. Ancak 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında daha sabırlı olmanızı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Bu dönemde ev ve güvenlikle ilgili konuların ağır basması ya da üstlerinizle oluşabilecek huzursuzluklar doğrudan işe yansıyabilir.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:02   #33
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sağlık: Genel sağlık açısından bu yıl daha olumlu koşullar var, ancak eylül ayına kadar sürecek olan yoğun tempoda sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Aşırı iş yükü özellikle 7 Ağustos sonrasında sizi daha kolay zayıf düşürebilir. Ayrıca bu yıl 11-15 Kasım doğumlu Akreplerin kendilerine daha fazla özen göstermeleri gerekebilir. Ruhsal huzursuzluk bedene de yansıyabilir. Bu günlerde doğanlar aşırı ilaç kullanımına dikkat etmeleri yerinde olacak.
Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri gidiyor ve geri hareketini su elementinden burçlarda yapacak. Bu dönemlerde kendinizi ortaya koymanız güçleşebilir ve daha fazla iletişim problemiyle karşılaşabilirsiniz. 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım dönemlerinde önemli yenilikler yapmak ya da yeni anlaşmalara gitmek çok verimli olmayan sonuçlar getirebilir. Bu günlerde aceleci davranmamalı ve daha çok eldeki işleri tamamlamaya çalışmalısınız. İletişim problemleri, düşüncelerin değişikliğe uğraması Merkür geri giderken çok alışılmış şeylerdir.
Tutulmalar: Bu yıl Güneş tutulmaları 19 Mart'ta Balık burcunda, 11 Eylül'de ise Başak burcunda gerçekleşiyor. Mart ayında hayatınıza katabileceğiniz yeni kişiler ve yeni çevreler sürpriz biçimde olaylara bakışınızı değiştirebilir. Bu dönemde yabancılarla ilgili konular, yolculuklar da söz konusu olabilir. Eylül ayında ise yakın çevrenizde geçmişe ait konular daha fazla dikkat çekici olabilir. Bu dönemde kardeşlerle ilgili konular, kısa yolculuklar daha fazla gerginlik yaratabilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Akrep - Yengeç

2007'de en zor ilişkiler :
Akrep - Aslan
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:02   #34
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 


YÜKSELEN BURÇLARINA GÖRE AKREP VE 2007
Yükselen Balık, evliliği ciddiye alın
· Yükselen Koç: İyimserliğinizin artması ve kendinize daha çok güvenmeniz sayesinde sosyal alanda daha hareketli olabilirsiniz. Eylül ayından itibaren iş ortamına ait bazı değişiklikler olabilir.
· Yükselen Boğa: Bu yıl ortaklaşa kazançlar ve maddi konularda başkalarından alabileceğiniz destekler söz konusu. Jüpiter bu yıl eşinizin ya da ortağınızın desteğinden yararlanabileceğinizi gösteriyor.
· Yükselen İkizler: 2007'de ilişkilerden ve ortaklıklardan kazançlı çıkabilirsiniz. Başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey var. Evlilik ve ortaklıklar keyifli sonuçlar getirebilir.
· Yükselen Yengeç: Bu yıl iş koşullarınızda ve kariyerde daha olumlu koşullarla karşılaşabilirsiniz. Eğer sağlığınıza ilişkin problemler varsa, daha kolay çare bulabilirsiniz.
· Yükselen Aslan: Son iki yıldır Satürn yükselen burcunuzdan geçerek hayatınıza disiplin ve kısıtlamalar getirmekte. Neyse ki eylülden başlayarak baskılardan uzaklaşabileceksiniz.
· Yükselen Başak: 2007'de önemli kararlar vereceğiniz anlaşılıyor. Özellikle iş hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda ciddileşeceksiniz. Hayatınızda yeni bir dönem açmaktasınız.
· Yükselen Terazi: Bu yıl eğitim, hareket ve zihinsel konular sizi oldukça meşgul edebilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz. Ekimden sonra iş hayatında yeni başlangıçlar yaşanabilir.
· Yükselen Akrep: Son iki yıldan bu yana devam eden baskılar ve iş hayatınızda ortaya çıkan zorluklar eylül ayından itibaren ortadan kalkıyor. 2007'de parasal konularda daha olumlu bir hava esecek.
· Yükselen Yay: Bu yıl çok daha şanslısınız. Yükselen burcunuzdan geçen Jüpiter kişisel alanda başarılar ve kendinize güven getirmekte. Sosyal çevrenizi genişletebileceğiniz bir yıldasınız.
· Yükselen Oğlak: Bu yıl size ruhsal konularda gelişme ve hayata daha geniş bir perspektiften bakabileceğiniz koşullar getirecek. Uzun zamandır devam eden eski şeylerden kurtulabilirsiniz.
· Yükselen Kova: Bu yıl geleceğe daha ümitli bakabilecek ve iyimserleşeceksiniz. Sonbahar aylarından itibaren iş ortamında daha fazla efor sarfedebileceğiniz koşullar var.
· Yükselen Balık: Bu yıl iş hayatında şans sizinle birlikte olacak. Yılın ikinci yarısında iş hayatında yükselme dikkat çekebilir. Ancak bu dönemde evliliğe daha ciddi bir gözle bakmaya başlayabilirsiniz.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:02   #35
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 


Terazi
(24 Ekim - 22 Kasım)
Tanımlayan söz: Kendimi arzuladıklarımda arıyorum
Olumlu ve yapıcı kullanıldığında: Fiziksel açıdan güçlü ve konsantrasyon sahibi, kararlılık, delici bir anlayış, hayatın anlamını sorgulayan, değişime eğilim, kendini yenileme arzusu, başkalarına ilham veren ve derin
Kötü kullanıldığında ve abartıldığında: Kıskanç ve yıkıcı hareket eden, kin duygusunu besleyen, karanlık ve acımasız, başkalarının zayıflıklarından beslenen, egoist
Yönetici gezegeni: Mars
Elementi: Su
Niteliği: Sabit
Mitolojisi: Bu burcun sembolüne ait pek çok imge Yaratılış kitabı içinde yer alır. Mezopotamya'da bu burç karanlığın işaretidir. Akatlar Akrep'i Girteb, iğneleyen anlamında çağırmışlardır. Yunan hikâyelerinde Apollo'nun atlarını korkutarak kaçıran dev bir yaratık olarak görülür. Diğer bir hikâyede de Avcı Orion Akrep tarafından öldürülmeye çalışılır. Zodyak'ta Orion ve Akrep takımyıldızları birbirinin 180 derece karşısında dururlar. Bu burcun en önemli yıldızı Antares'tir. (anti-ares)
Vücutta karşı geldiği bölge: Cinsel organlar
Rengi: Koyu kırmızı, bordo, kan rengi
Metali: Demir
Taşı: Opal


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:02   #36
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yay – 2007


Kuşkusuz bu yılın en büyük olayı Jüpiter'in burcunuzu ziyaret edişi olacak. Jüpiter zenginliği, fırsatları ve genişlemeyi, tecrübe kazanmayı anlatan gezegendir. Bu yıl kendinize güveniniz yüksek seyredecek ve şimdiye kadar hayal ettiğiniz şeyleri gerçekleştirme imkânı bulabileceksiniz. Ancak fırsatları değerlendirmek için beklememeli ve her zamankinden daha istekli ve çalışkan olmalısınız. Durup bekler, tembellik ederseniz bu dönemi boşa harcamış olursunuz. Harekete geçmelisiniz.
Sorumluluklar ve disiplin gezegeni Satürn bu yılın eylül ayına kadar size destek vermeye devam ediyor ancak bu tarihten sonra sizi büyük bir sınava da tabi tutacak. Eylül ayına kadar olan dönemde birikimlerinize dayanarak ilerlemek kolay olacak.
Özellikle iş hayatında olumlu bir denge ve sorumlulukları yerine getirmek zor olmayacak. Ayrıca yabancılarla ilgili işler, yüksek eğitim ya da sosyal alanda kendinizi daha yetkin hissedebilirsiniz. İşe ait yolculuklar ve yabancılarla ilgili işlerde sorumluluklarınızı başarıyla yerine getirebilirsiniz. Eylül sonrasında ise çok daha hazırlıklı olmanız ve daha fazla sorumluluk yüklenmeniz gerekebilir.
Özellikle iş hayatında test edileceksiniz. Bu belki iş hayatında yükselme anlamına da gelebilir. Eğer detaylara önem vermezseniz, fırsatları kötüye kullanmış olacak ve üstleriniz tarafından eleştirilebileceksiniz.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:03   #37
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Ani değişiklikler
Uranüs burcunuz üzerinde dalgalanmalar ve ani değişiklikler getirmeye devam ediyor. Uranüs özgürleşmeyi, bağımsızlık duygusunu ve yenilenmeyi anlatır. Bu enerjiyi çok dengeli biçimde kullanamayabilir ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Özellikle 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl Uranüs'ün yıkıcı ve özgürleştirici enerjisine çok daha açık durumdalar. Bu günlerde doğanlar hayatlarını aniden değiştirecek olaylar bekleyebilir, ya da bu olayları bilinçsizce kendileri de hazırlayabilirler.
Neptün'ün yaratıcılık getiren, hayal gücünüzü artıran sizi daha rafine kılan etkisi de sürüyor. Neptün olumlu açısı altında sizi daha esnek, insancıl ve sosyal konulara daha duyarlı kılıyor. Yaratıcı eserler vermek, topluma katkı sağlamak bu dönemde pek çok Yay için olumlu yollar olarak görülecek. Özellikle 11-15 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl Neptün'ün nazik ve akıcı enerjisine fazlasıyla açıklar. Sanat alanında ve güzel olan her şey içinde daha yaratıcı olabilecekler.
Pluton sayesinde hayatınıza ya hep ya hiç felsefesi ile bakabilir, daha tutkulu davranabilirsiniz. Kuşkusuz bu etki bazı Yaylarda daha fazla içe dönüş ve çevreyi kontrol isteği de getirebiliyor. Pluton sayesinde daha inandırıcı olabilir ve kişisel gücünüzü daha etkin kullanabilirsiniz. İş hayatında üstlerden destek görmek ya da geniş çaplı sosyal ve politik projelere girmek Pluton sayesinde daha kolay olabilir. 2007'de özellikle 19-22 Aralık doğumlu olan Yaylar kişisel alanda daha kararlı olabilir.
Şanslı alanlar: Bu yıl en büyük şansınız yeni başlangıçlar yapmaktan ve doğrudan sizden, kişiliğinizden kaynaklanıyor. Şansınıza güvenebileceğiniz bir yıldasınız. Yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz açısından inanılmaz fırsatlar hazırınızda bekliyor. Yeter ki siz kararlı olun. Bu yıl eğer sağlığınızla ilgili şikâyetleriniz varsa, bu yönde de iyileşmeler söz konusu olabilir. Yıl içinde Mars'ın da olumlu açılar kurduğuı 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerinde fiziksel enerjinizi
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:03   #38
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

engellenmeden kullanabilir ve daha hızlı ilerleyebilirsiniz.
Mücadele alanları: Bu yıl Jüpiter'in burcunuzda olması koruma altında olduğunuzu gösteriyor ve engellerle karşılaşsanız bile bu durumlardan kurtulmanız zor olmayacak. Ancak Uranüs'ün karesi özellikle ani gelişmelere açık olacağınızı ve sizi esnek olmaya iten koşullarla karşılaşabileceğinizi gösteriyor. Özellikle 4-11 Aralık doğumlu Yay'lar fazla huzursuzluk yaşayabilir. Mars'ın sert açı içinde kaldığı dönemlerde, 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül arasında kendinizi aşırı gergin hissedebilirsiniz. Bu dönemlerde daha soğukkanlı ve yapıcı olmaya özen göstermelisiniz. Nisan - Mayıs geçişinde ev, ailevi konular ve bu konulardaki sorumluluklar yüzünden iş hayatında zorlanabilir, üstlerinizle ters düşebilirsiniz. Ağustos - Eylül aylarında ise yakın ilişkilere, evlilik hayatına ve ortaklaşa konulara özen göstermek, ani reaksiyonlardan kaçınmak gerekiyor.
Aşk ve ilişkiler: Yaylar aşkta deneyimci ve kendilerini kısıtlamayan beraberlikleri tercih ederler. Hatta bu alanda oldukça dürüst ve dosdoğru hareket ettikleri için, daha muhafazakâr kişiler için fazla hareketli ve açık bulunabilirler. Yay ilişkilerinde hareket ve heyecan olduğu kadar yenilik, bilgi ve bilgelik de arar. Bu nedenle entelektüel açıdan onları doyuracak, canlı ve özgür düşünceye önem veren kişilerle çok daha rahat edeceklerdir.
Yay kadını: Yay kadını düşünen ve görüşlerini hararetli biçimde savunan, bir çeşit amazonvari bir kadın olabilir. İyi huylu ve iyimser görünümüne karşın, kendi görüşlerine karşı gelindiğinde siz de hazırlıklı olmalısınız. Eğer kendini kısıtlanmış hissederse, onu bir daha göremeyebilirsiniz.
Cesur ve kendi ayakları üstünde durmak istemesi onun boyun eğmeyeceğini gösterir.
Jüpiter'in burcunuzda olması ilişkilerinize rahatlık ve canlılık getiriyor. Kendize olan güveninizin artması beraberliklerinize de olumlu yansıyacak. Bu yıl Venüs'ün burcunuzla uyumlu olduğu 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim dönemlerinde aşk hayatınızda çok daha kolay mutlu olabilirsiniz. Hayatın keyifli yönlerini göreceksiniz. Ancak 7 Ağustos - 29 Eylül döneminde ikili ilişkilerde daha tartışmacı olabilir ve hatalar da yapabilirsiniz.
Yay erkeği: Yay erkeği duygusal açıdan iyi huylu, uyumlu ve geniş düşünmeyi bilen birisidir. Neşeli ve şakacı olması sayesinde topluluk içinde popüler olabilir. Ancak duygusal açıdan bağlanmaya gelince bazı problemler kaçınılmaz olarak ortaya çıkacaktır. Kurallarla arasının çok iyi olmadığını söylemeliyiz. Jüpiter hayatınıza iyimserlik ve daha fazla macera arayışı getiriyor. Bu yıl heyecan verici beraberlik yaşayabilir, süregelen ilişkilerinizi hareketlendirebilirsiniz. Özellikle 26 Şubat - 6 Nisan, 15 Mayıs - 24 Haziran dönemlerinde daha girişken ve kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Bu yıl 15-27 Temmuz ve 8 Ekim - 8 Kasım tarihleri arasında yakın beraberliklerde daha toleranslı olmak gerekebilir.
İş ve para: İş hayatında şikâyetiniz olmaması gerekir. Jüpiter size rahatlama ve daha fazla deneyim ve fırsat sunuyor. Kuşkusuz Yay aşırı uçlara gidebilen bir burç olduğu için maddi konularda yeteri kadar önlemci olmayabilir. Jüpiter'in getirdiği iyimserliği kullanmalı ve kendinizi geliştirmeyi ihmal etmemelisiniz. 2007 Eylül ayından itibaren daha gerçekçi olmanız gereken önemli bir dönem başlıyor
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:03   #39
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Uzun sürecek bu dönemde iş hayatında daha fazla test edilecek ve yaptıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Eğer yılın ilk yarısında hesapsız davranır, sorumluluklarınızı ihmal ederek aşırı iyimser davranırsanız, bu kez önemli sıkıntılar gelecektir.
Sağlık: Jüpiter'in koruyuculuğu altındasınız ve sağlığınızla ilgili problemlere daha etkin çözümler bulabilirsiniz. İyimserliğinizin artması da sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilir. Ancak 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl daha gergin ve huzursuz olabilirler. Bugünlerde doğanlar ve genel olarak tüm Yay özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde bedenlerine daha fazla önem vermeli ve gerginliklerden uzak durmaya çalışmalılar.
Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Geri hareket ettiği dönemlerde daha fazla iletişim problemi, gecikmeler ve yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemlerde önemli anlaşmalara imza atmamalısınız. Genellikle beklenmedik değişiklikler ve sözlerin boş çıkmasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Merkür'ün geri gideceği 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran- 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde iş hayatında önlemci davranmalı, aceleci kararlar vermemelisiniz.
Tutulmalar: Bu yıl gerçekleşecek Güneş tutulmalarının ilki 19 Mart'ta Balık burcunda, ikincisi ise 11 Eylül'de Başak burcunda olacak. Mart ayında eve ve yakınlara ait konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza daha fazla eğileceksiniz. Eylül ayındaki tutulma döneminde iş hayatında ve sorumluluklar alanında daha önlemci olmak gerekecek. İşe ait konular, geçmişten kaynaklanabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Yay-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Yay-Başak
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-01-2007, 18:03   #40
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 


YÜKSELEN BURÇLARINA GÖRE YAY VE 2007
Yükselen Yayların sorumluluğu artıyor
· Yükselen Koç: Bu yıl her bakımdan şanslısınız ve ufuklarınızı olabildiğince genişleteceksiniz. Eğitim, yabancılarla işbirliği, yolculuklar hayatınıza renk katabilir.
· Yükselen Boğa: Bu yıl ortaklaşa konularda avantajlara sahipsiniz ve başkalarının kaynaklarından yararlanabilirsiniz. Şimdiye kadar beklemede olan parasal değerlere ulaşabilirsiniz.
· Yükselen İkizler: Bu yıl oldukça heyecanlı ve oynak geçeceğe benziyor. Evlilik, yakın beraberlikle ve ortaklıklardan yana güzel teklifler alabilirsiniz. Başkalarının desteğinden yararlanabilirsiniz.
· Yükselen Yengeç: Eylül ayından itibaren maddi konularda daha rahat etmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca yıl için iş hayatınızda ilerleme ve iş koşullarınızda daha olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.
· Yükselen Aslan: Eylül ayından itibaren daha rahat koşullar gelişecek ve önünüzdeki engellerin kalktığını görebileceksiniz.Ayrıca bu yıl hayatın güzel yönlerine ve aşka daha açıksınız.
· Yükselen Başak: Bu dönemde kişiliğiniz ve ikili ilişkilerinizle ilgili konularda önemli kararlar verebilir ve hayatınızı yeniden yönlendirebilirsiniz. Evden ve yakınlardan destek görmek mümkün.
· Yükselen Terazi: Bu yıl daha eğlenceli ve hareketli geçebilir. Jüpiter'in konumu yakın çevrenizin canlanabileceğini, zihinsel konularda çok daha verimli olabileceğinizi gösteriyor.
· Yükselen Akrep: Son iki yıldır Satürn iş hayatına baskılar getirmekte. Bu yıl eylül ayından itibaren bu yüklerden kurtulabileceksiniz. Bu yeni dönemde iş hayatında daha kararlı olabilirsiniz.
· Yükselen Yay: Kuşkusuz bu yıl sizin için büyük başarıların yılı olabilir. Sonbahar aylarında kariyerinize ilişkin konularda artan sorumluluklar var. Dikkatli olun.
· Yükselen Oğlak: Bu yıl sizin için daha çok bir hazırlık niteliği taşıyor ve pek çok konuda eski düşüncelerinizi değiştireceksiniz. Bu arada hayatı daha kabullenici davranabilirsiniz.
· Yükselen Kova: Bu yıl daha kararlı ve iyimser olabilirsiniz. Hem arkadaş çevrenizi genişletebilir hem de iş hayatında ortaklaşa çalışmalar içinde olabilirsiniz. Geleceğe daha ümitli bakacaksınız.
· Yükselen Balık: 2007 son derece hareketli ve dinamik geçecek. İş hayatında elde edebileceğiniz deneyimler sayesinde zenginleşebilir ve etkinliğinizi artırabilirsiniz.


__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 22:52 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580